Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
konkrétan az milyen az?? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Neked mitõl lesz "menõ" egy logó? 😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
pred
2010.06.26
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Már miért lenne az gond?
Engem nem sértettél meg, a Maki nevében meg nem tudok nyilatkozni, mert nem tudok majomul. 😊
Egyébként milyet szeretnél? Csajosat, szemeset?
Anim mindenképpen kellene rá?
Az a baj, hogy én lassan dolgozom, mire nekiállnék már PJack/Drephis/Ramy megcsinál neked egy fasza logót.
Kellene ide egy állapotjelzõ kis lámpa ami egy hsz-nél jelezné, h valaki már dolgozik XY logóján, így feleslegesen nem dolgoznának ketten, illetve az igénylõ látná, hogy már folyamatban van az ügye...
na jó ez utópia, ilyen sosem lesz. 😊
most meg egy ilyen korai gyakorlómunkát találtam.
szar viszont ingyé van, akinek kell vigye. 😊
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Ha lehet akkor ebbõl a képbõl és valami jó animácót ha belefér
És a kép😊
Még 1 kérés igazodhatna a mostani fejléchez?
köszi!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
9k
VIP
nem ez lesz a Te cuccod.. 😊
??
pred
pred
VIP-et befizeted akkor 20k-ban esetleg, de ahhoz itt valami nagyon Pro kovács fog kelleni.. 😊))
egy sima méretü logo kellene😄 olyan kérésem lenne vagyis inkább kérdésem😄 meg lehet oldani hogy egy fegyverbõl kilõtt golyó forog és azon rajta a nevem?😄
KÖSZÖNÖM NAGYON<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Ezzel most el leszek 1 darabig
na szép jó estét mindenkinek csõ<#wave>#wave>
| Email: [email protected] |
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
#93003 nm.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
😊)
(munkahelyemen van elég..)
😊)
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
ez vadászgörény vagy mi.. azokat szeretik a nõk.. <#idiota>#idiota>
nem
miért?
Nem ismertelek (tavaly regisztráltam ide), nem tudtam h van "Predator" nevû tag itt.
Anno (visszaolvashatsz a "csináljunk logót magunknak" topicban) ezeket (még vagy 20-30-at) gyakorlásként, tanulmányként csinálgattam. Kitalált nevekkel. Némelyiket elkérték mások, használják is. (pl Forum Destroyer - TROLL)
Nem kell elfogadni, csak érdekességképpen írtam ide. <#wave>#wave>
elemcsere kell.. 😊

Ha nem akkor majd felrakom ide este.
Kb fél éve csináltam, csak úgy nem tudtam h van ilyen nevû fórumtársam.. 😊)
Szeretnék kérni egy VIP logót ebbõl valami jó animációval és jó betûtípussal! 😊<#vigyor>#vigyor>
Kép!!!
Elõre is köszönöm szépen!<#worship>#worship>
Ha vki csinál 1 jobbat azt is megköszönöm <#wave>#wave><#wave>#wave>
| Email: [email protected] |