Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
😄DDDDDDDDDDDDD

Yo, Bitch!

myvip-en fent van barátunk,Kobori zsolt

MADE IN ROMANIA

Szopogassad
Logó ügyileg:
terep mintás háttér
Benne a név: szopogassad
és oldalról az M15A4CQB jobbról-balra átmegy, illetve ha lehetséges akkor balról jobbra egy Glock 26 fut át. A név a fegyver áthaladásakor csillogos lesz.
Köszi

CA M15A4 C.Q.B. & Tokyo Marui Glock 26 Advance http://www.szopogassad.com

ForzaInter
Én inkább <#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas> ilyet adnák.

Yo, Bitch!

Drephis
<#felkialtas><#felkialtas><#levele>

help

Jeff Gordon
Sziasztok
úgylátom jack ma nincs itt,akkor vki mástól kérhetek egy ünnepi logot?
ez a kép legyen rajta pls
és úgy mégjobb lenne ha hattér olyan lenne mint a fejléc szinem.nagyon köszi.nevem nem kell rá

The only speedometer is in your head.

ForzaInter
Haggyad már az életben egy nagy csicska, neten éli ki magát, szemtõl szembe meg se merne mukkani.

Yo, Bitch!

Kicsikiraly
eléggé beindult a flém... keman te meg nem vagy normális

DFTBA &#3232;_&#3232;

Szopogassad
Huhu
Szájkarate, hmmm szeretem.

Tudod Keman elég szánalmas kis életed lehet, az a legjobb elfoglaltságod, hogy fórumon beszólsz másoknak, hát mit mondjak, ez legyen a legjobb dolog az életedben. A legnagyobb gond csak az ,hogy te ezt még élvezed is, hogy behánysz másoknak, talán még maszturbálsz is erre. Bár amilyen abberált kis pöcs lehetsz még arra se vagy képes. Néha elképzelem, hogy milyenek is lehetnek az ilyen emberek, hogy miért ilyenek. Talán valami régi gyermekkori trauma következménye?? Apuci vagy a nagybácsi beosont hozzá? Vagy csak csúfolták a lányok az oviba mert elrontotta a homokozó lapátot? Vagy mert csak homofob és így akarja kimutatni domináns uralkodási hajlamát? Hát nem tudom melyik variáció lehet, de egy biztos, egy senki vagy és az is maradsz, remélem az életben is ilyen a stílusod és egyszer majd valaki jól a szádba lép egy 46ossal..

Jeff Gordon
uristen,nem ismerlek...

The only speedometer is in your head.

INeedspeed
Te buzi ez egy szólás nem mondom jól tudnak a magyarországiak angolul!

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Értelmes ember vagy hallod<#vigyor2>
mikor láthatjuk a saját készítésû ûber logodat😛?

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

kas123
am, ha nem tucc angolul ne írj angol üzeneteket =)

olyan nincs h you're not...you AREN'T van!!!

INeedspeed
most látom az a taktika h nem szól senki hátha talán elmeek hát rábasztatok erõssen!

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

INeedspeed
azt majd eldöntöm én oké, bannolj le ha annyira zavarlak!

Picar77
Még mindig itt vagy?
Elhúzhatnál már

()() (^^)

INeedspeed
ezt a pancsert

kas123

Matt07
még ittvagy?!??!

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

INeedspeed
Egy fórum nem a világ vége há bannoljatok le......leszarom!

Matt07
<#banplz>
nem szólok semmit nem akarok büntipontot....
<#ejnye1><#duhos2>

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Armani
Najó én leszarom. Elõbb utóbb megunja<#banplz><#lama>

Semper Fidelis

lassan a fejed forrhat a BANod miatt

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

INeedspeed
Forr a DALOM BUZIKÁK!

kusshadj

thx...

Armani
Tudjuk te vagy az isten meg minden...
Mért vagy még itt?

Semper Fidelis

INeedspeed
elhuzok nyugi de ne hidd magad olyan nagy zseninek mert tudsz egy szar logot CSINALNI!?Sokkal tobbre vok kepes mind egy szar logo csak lusta vok hozza

Én eddig tûrtem de most már megkérlek: HÚZZ INNEN!

thx

Mi ezért semmi pénzt nem kapunk nem kötelezõ megcsinálnunk THX

INeedspeed
Hat akkor nem szarok bele mi a faszomert nyilt ez a kurva topic BAZMEG!? Huek vagyokt mind1ig csinaljatok logot anyatoknak majd csainalok en magamnak!

Matt07
<#eljen>

JAG1
Én is megcsináltam volna, ha van egy kis szabadidõm, de ezek után le***om.
Azt azért gondold már végig, hogy itt emberek a saját szabad idejüket a Te logód gyártására fordítják. Ha tetszik az ötleted, vagy van kedve, ihlete, megcsinálja, ha épp nincs, nem.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Szopogassad
Antrax: ebböl mit lehetne megvalósitani?
Amúgy egy ötlet: aki nem csinál logot az ne ugasson le másokat, majd ök megvédik magukat, ha akarják.
Keman: kicsitvegyél vissza sztem. Pont ezt csinálod te is, csak te ezzel a stilussal akarsz benyalni az effektív dolgozo embereknek, hogy játszod a kemény gyereket.
Nem csipon a névtelenség mögé álló ugató gépeket.

Armani
A kultúrált megfogalmazás csúcsa...
Hány éves is vagy? 12-13?<#levele><#levele>

Félre ne érts, nem a koroddal van bajom, hanem a stílusoddal...

Semper Fidelis

Matt07
<#levele>

INeedspeed
Jag ez itt nem a becsulet beli ugyek! ha megakarjak csinalni megakarjak megis mi a raker nyilt ez a forum szal ha megnyitottak akkor slusz passz megcsinaljak ha meg nem akkor mondjak meg h mesz a faszba te kis buzi kocsog es meek keresek mas helyet!

Armani
Legalább a ti dolgotok könnyebb lesz ^^

Semper Fidelis

Matt07
<#eljen>

köszi ^^

Armani
1.
2.
3.
Mivel te lusta voltál vettem a fáradságot helyetted is<#vigyor2>

válasz erre | #59743

Semper Fidelis

Matt07
nm 😊

JAG1
Ember. Itt neked szívességet tesznek, szal nehogymár neked álljon feljebb b+.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

kas123
1.

Hi!
Tudna nekem csinálni egy logót? Témája counter strike source legyen és ez a név legyen odaírva: Norrec
Elõre is thx!

ez nem 8kb-s ötlet

Szopogassad
Áloha

Már írtam, de eszünkbe jutott egy másik ötlet amit ha megtudnátok csinálni geci jó lenne.
A weboldalunk az airsoftal és más fps gamekkel foglalkozik. Amit szeretnénk:
Háttér terepszin, kis fehér pálcika emberkék állnak szemben, egyszercsak egy piros célkereszt feltünik és szétlövi öket, utána úgymond belelövi a háttérbe, hogy szopogassad.
Ha ezt nem lehet megoldani plz szóljatok.
Köszönöm

Levente0111
köszönöm szépen!

Mit írjak?

INeedspeed
red bull logo meg a csapon is folyik szal azt nem kell linkelni

INeedspeed

az iras nem kell csak az auto

Kicsikiraly
ma ugy látom az emberek elég flém kedvükben vannak :S itt is meg a humorosban is...

DFTBA &#3232;_&#3232;

INeedspeed
adok linket is csak keressek valamit