Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
DFTBA ಠ_ಠ
Körübelül 1 másodperc volt...
Mondjuk ha F1-es logot akarsz legalább a kedvenc csapatod nevét leírhattad volna...
Semper Fidelis
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
Hát 1 es pont. <#nezze>#nezze>
Ha nem tartod be a szabályokat ne várj logo-t...
Semper Fidelis
Hidd el, hogy meglesz a logod<#nezze>#nezze>
Semper Fidelis
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Tudod türelem logo-t terem
Válasz 'INeedspeed' üzenetére (#59664)
Nemhiszem, hogy ez olyan bonyolult lett volna...<#wow3>#wow3>
Semper Fidelis
Nem teljesen ugyanaz
nem kell nagyon bonyolult,csak egy kokárda,meg mondjuk mellett az hogy márc 15
köszi szépen
The only speedometer is in your head.
Semper Fidelis
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Semper Fidelis
Olyan hasonlot amikor átmegy rajta egy fényes csik vagy ilyesmi.
Rádbízom
Semper Fidelis
Szeretném ha valaki csinálna egy logót nekem.
Témája: Counter Strike Source
És ha lehet névnek ez legyen: Norrec
Elõre is kössz 😊
???
Találtam egy jó pénzkereseti lehetõséget. Ez tényleg nagyszerû. Arról van szó, hogy sporteseményekre kell fogadni olyan módon, hogy különbözõ fogadóirodáknál megtéve a téteket, az eltérõ nyereményszorzók miatt minden kimenetelnél NYERÜNK!!!! Én is nemrég hallottam errõl a lehetõségrõl. Ha kiváncsiak vagytok több információra is, akkor érdeklõdjetek az alábbi e-mailcímen. Ott ellátnak elegendõ információkkal.
[email protected]
Najó én megyek, nembírom ezt tovább<#falbav>#falbav>
Semper Fidelis
az elsõ képen 1 nõi segg legyen rajta (vmi jó =)), a 2dik képen meg 1 nõi mell (legyen az is jó), lehetõleg fehér bõrû csaj legyen. Ha belefér a 8 kb-tba akkor a 3dik képen simán a nevem =), köszi elõre is
Csak nem így képzeltem teljesen el.
Na máég 1x bocsika, köszi csináltál nekem logot.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Amit nem enged feltölteni.
Vagy linkeljem be valahogy?
De lehet maganak csinálok egy logót.
Mivel készítitek a ".gif" logókat?
Köszike.
Amugy ha valaki tudna valami Test Drivos Logot csinálni amin a nevem is rajtavan annak örülnék.
Amit csináltak se rosz de ettol tudtok ti jobbat is csinálni.(Nem fontos az én képeimet felhasználni.
köszike
Én hiába kértem a logóm nem csináljátok meg?
Megint <#vigyor2>#vigyor2>
Én a logómon szeretnék annyi változtatást, hogy a nevem az legyen animálva. Valami csillogásra gondoltam, vagy valami fehéres animálásra.
Annyira nem vagyok képben a lehetõségek küzöl szóval rátok bízom.
Elõre is köszi. És tudom tudom 3. pont <#nevetes1>#nevetes1>
Semper Fidelis