Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A biohazard jel kellett animálva xDDDDD

Amúgy kurvajó (Y)

PJack
parancsoljon uram<#vigyor>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

CoD23
Nah Zoolee csináltam 1 párat
[/img]
v2
[/img]
v3
[/img]
a vérgüggönyt meg a rozsdát nem tudtam megoldani sajna
<#integet2><#banplz>

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

wesker24
Hali a logomestereknek !!!

Nekem is kellene egy logó ugyanebben a méretben amilyen most van amiben benne van a biohazard jel és a Wesker név és a biohazard jel animálva legyen !!! A 2 kép közül válaszátok ki azt amelyik nektek tetszik !!
Thx és jó munkát !!!

Hali, valakit megkérhetek, hogy csináljon nekem egy Half Life -os Logot?
A mérete akkora legyen mint a mostani 150x25.
A lényeg, hogy legyen rajta, Gordon, a Half Life 2 felirat majd, follyon le egy "vérfüggöny" és abbõl foszforeszkálo zöldben jelenjen meg a nevem.Gordon legyen bal oldalt a helf life 2 felirat meg mellette, majd a "vérfüggöny" és a nevem.És ha lehet a háttér az hasonlítson a rozsdára..
Nagyon megköszönném ha valaki megcsinálná.

Dragooon
<#gonosz1>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Timbo

Vmi Patrickos logót csinálnátok nékem?😊
Lényeg h animált legyen és benne legyen a Timbo Név 😊 köcc

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

kas123
nyugodtan...=)

Light: válassz másik képet =) és csinálunk azzal (de ha mindenképpen ragaszkodsz ehez akkor megpróbálhatom én is...(nem sok jót remélek)

szavadon foglak!

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

light00
😞((
Pedig a képen valamennyire látazik, gondoltam megörzi ezt kicsiben. Azért köszi a fáradságot!^^

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

kas123
ebbõl a képbõl sztem sose kapsz rendes logót 😄

Akkor legalább ne szóld le

kas123
szivesen, ha kéne vmi szebb logó, akk linkelj anyagot és azt is megcsináljuk =)

Jah 😄

köszi!

mi van Armani ez a ER nicked????😊)

Corefusion
tudom néztem a képet azért nem is próbálkoztam

Firefox-ot csak a gyávák használnak. IE az igazi férfiak böngészője.Veszély, kaland, nyitottság!

Dodge tool al meg nagyon csúnya lenne

Hozott anyagból dolgozunk. Nézd meg a linkelt képet

Corefusion
csúnya alig látni:C
sry

Firefox-ot csak a gyávák használnak. IE az igazi férfiak böngészője.Veszély, kaland, nyitottság!

light00
Hali mindenkinek! ezt a képet megcsinálná nekem valaki logonak? Mármint csak a szemek lennének, és névnek a LIGHTot kérném. Ha lehet akkor azt fehér betüszinnel. Elöre is köszi mindenkinek! (A másikról már letettem^^)

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

kas123

Dragooon
én mostanában playstationön gyakorlok.. ^^

Kamehame
az lesz...

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

Corefusion
windóz reinstal

LordAdam911
<#idiota>
amúgy <#eljen>
Kamehame
és most meg már a Setup-ot se engedi elinditani 😞

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

Kamehame
õõõõõ, valaki nyomna nekem 1 kis help-et, gyakorlok PS-el (nem PlayStation ) aztán hop 1 Restart-ot nyomott a gép,inditanám a PS-t nincs sehol, fel akarom tenni, jön a hibaûzenet miszerint nincs fent a Service Pack 2, megnézem télleg nincs, nem tudjátok miért dobta le a gépem ezt a 2-t???? PLZ help gyakorolni szeretnék hogy 1x ide jussak és másoknak csináljak logot!!!

Corefusion
ugyan erre gondoltam😄

Kamehame
minjárt megkérdezi hogy kell berakni 😄

Corefusion

nesze be lett rakva 1 kicsit másként logóba<#idiota>

PJack

Max7
Betûtipust sajna nem tudom a kéen látható tetszett meg 😊 és valami élesebb logora gondoltam 😊 a háttér végülis mind1 😊

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Corefusion
most kérlek szépen magyarúl?

Kamehame
ezt nem igy kell, kérni kell, és azt kinek mondtad???? nem csak 1 logokovács van, van vagy 10

Ezt a képet betudnád rakni egy picit másként logonak.

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.

Drephis
ok. akartam inri h müxik 😊

help

valami ilyensmi logót tudnátok késziteni, csak legyen normálisan átmenetes 😛 nem kell semmi kép, csak ennyi

Mostmár jó 😊

hali, nem tudok képet betenni logónak! Nektek sem engedi? Mikor rámegyek a Tallózás...-ra akkor félmásodpercig megjelenik a homokóra és semmi azután. Légyszi próbáljátok meg ti is hogy müködik-e nektek

Matt07
thx 😊

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Matt07
köszi 😄

#61843:thx

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Dragooon
<#eljen><#eljen><#eljen>

PJack
hû! ... fasza lett. nem kicsit, nagyon😉

LordAdam911
<#eljen>
Matt07
nm

Matt07
egy kis animmal: