Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy kurvajó (Y)
[/img]
v2
[/img]
v3
[/img]
a vérgüggönyt meg a rozsdát nem tudtam megoldani sajna
<#integet2>#integet2><#banplz>#banplz>
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
Nekem is kellene egy logó ugyanebben a méretben amilyen most van amiben benne van a biohazard jel és a Wesker név és a biohazard jel animálva legyen !!! A 2 kép közül válaszátok ki azt amelyik nektek tetszik !!
Thx és jó munkát !!!
A mérete akkora legyen mint a mostani 150x25.
A lényeg, hogy legyen rajta, Gordon, a Half Life 2 felirat majd, follyon le egy "vérfüggöny" és abbõl foszforeszkálo zöldben jelenjen meg a nevem.Gordon legyen bal oldalt a helf life 2 felirat meg mellette, majd a "vérfüggöny" és a nevem.És ha lehet a háttér az hasonlítson a rozsdára..
Nagyon megköszönném ha valaki megcsinálná.
Vmi Patrickos logót csinálnátok nékem?😊
Lényeg h animált legyen és benne legyen a Timbo Név 😊 köcc
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Light: válassz másik képet =) és csinálunk azzal (de ha mindenképpen ragaszkodsz ehez akkor megpróbálhatom én is...(nem sok jót remélek)
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Pedig a képen valamennyire látazik, gondoltam megörzi ezt kicsiben. Azért köszi a fáradságot!^^
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Firefox-ot csak a gyávák használnak. IE az igazi férfiak böngészője.Veszély, kaland, nyitottság!
sry
Firefox-ot csak a gyávák használnak. IE az igazi férfiak böngészője.Veszély, kaland, nyitottság!
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
nesze be lett rakva 1 kicsit másként logóba<#idiota>#idiota>
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
#61843:thx
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá