Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
valami viagrásat.Köszönöm elöre is, jo munkáz!
Kanna, villásdugó, tej, kávé. Ásítás. Átvillan a fején a szó: buldózer. Hogy jön ez ide? A buldózer a konyhaablak túloldalán meglehetõsen hatalmas jószág.
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Ebbõl a képbõl elõször felváltva becsuszna a három alak, elõször az elsõ fölülrõl, aztán a második ugyanigy, de közben az elsõ lecsúszik, aztán a harmadik fej, a második lecsúszik, aztán a silkroad logó ugyanígy, aztán a silkroadéhoz hasonló betütipussal (ha nincs hasonló betütipus akkor legalább ugy hogy kék a kerete a szövegnek és fehér a kitöltése) bejönne az hogy Harrum. olyan színekkel mint amit a zárójelesben írtam. és a mostani sávszínemhez igazítva. elõre is köszönöm 😊
DFTBA ಠ_ಠ
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

em... nemtom megcsinálni, elégedj meg ezzel. sry.
Pain is inevitable. Suffering is optional.

Ebbõl ki tudod venni magát a keresztet, akkor elfér...
Meg ez is egy kicsit kisebb magasságra...:

Egyszerûen villogjon vagy forogjon vagy valami ilyesmi !!!
elfordíthatom, ugye?...
Kérnék egy új lógót.
Mindenképp legyen beleírva, hogy Hajnalcat---->így
Ha lehet, akkor felváltva villanjon be, elõszõr a nevem, aztán a képek, amiket ide berakok. A háttér fekete legyen. Elõre is köszönöm.
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Egy egyszerû logót szeretnék, sima fekete háttérrel, baloldalt lenne a Godfather jele, (a marionettes kéz a kereszttel meg a vonalakkal), a vonalak folytatódhatnak a logó széléig, mellette pedig a "Fronco" név lenne lehetõleg olyan betûtípussal mint a Godfather betûtípusa, ha esetleg van már ilyen vkinek akkor szóljatok....
thx^^
#61891 - tudom, de máshogy nem fért bele😛
,a font neve "Got Heroin?" és innen letölthetõ.
Firefox-ot csak a gyávák használnak. IE az igazi férfiak böngészője.Veszély, kaland, nyitottság!
Én is csináltam egyet...