Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.bulihely.com
Firefox-ot csak a gyávák használnak. IE az igazi férfiak böngészője.Veszély, kaland, nyitottság!
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Nagyon jó ez a topic, minden elismerésem a tiétek. Én annyit kérnék, hogy a nevemmel csináljatok légyszíves egy olyan logót, amit itt, az sg-n tudok beilleszteni a nevem helyére. Csak annyit kérnék, hogy színre sötétebb legyen, mint például a fejlécem háttere. Remélem nem nagy munka és valaki veszi a fáradságot, hogy csináljon egyet. Nagyon köszönöm!
http://www.bulihely.com
igy kellene mindig
1 logokérés
1 kész logo
1 logokérés
1 kész logo
1...
1...
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
erre a képre kéne felirni, hogy "Count Adyn", valami odailló módon, és VIP logó méretûre nyomni ha ráér majd valaki xD
Elõre is thx.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
tess<#integet2>#integet2>
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
kép
nagyon tetszik,hogy látszik a címer a nevem mögött és a pingvin is mint ha tartaná 😊 ezenkívül a névkiírás is szépen sikerült.
grat hozzá és még egyszer köszi 😊
#61963: ez is tetszik^^
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
igaz mondtam,hogy ti döntsétek el,hogy mekkora rész látszódjon az adott részbõl,de sajna egyik kép mondanivalója sem kivehetõ.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
szeretnék egy új logót 😊
a fenti kis tux pingvin szeretném ha benne lenne
és kedvenc csapatom logója is legyen rajta.
kép
természetesen a nevem szerepeljen rajta...
most kék az üzenet fejlécem de ezt szeretném megváltoztatni,ez majd a ti emgoldásotoktól függ.
és hogy animáljátok,vagy nem teljesen rátok bízom ahogy nektek tetszik és azt is rátok bízom,hogy mekkora lesz méretileg a kép és azt is,hogy teljes egészében e fognak rajta szerepelni az ojjektumok,vagy nem.
szóval nincs sok kikötésem remélem jó megoldásokat fogok látni 😊
köszi hogy szenvedtek a problémámmal. 😊
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
Firefox-ot csak a gyávák használnak. IE az igazi férfiak böngészője.Veszély, kaland, nyitottság!
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár