Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az sokárlesz😄<#fejvakaras>#fejvakaras>
Minimal stílus. 😊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
A betütípus lehetne valami más, háttérfény nélkül?
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Most elõszõr kérnék, ebbõl a Last Ninja-s képbõl szeretnék egy animáltat, a szemével kacsint mondjuk, de lehet más is. Mellette a nickem rövidítve "WO". 150x25 méretben, ha lehet.
Köszönöm, ha valaki megpróbálkozik vele. 😊
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
én ugy gondoltam hogy a logót beboritja a fehér fény, és oda villan ki hogy NoName. Megpróbálod?
Én tuti nem csinálok...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Firefox-ot csak a gyávák használnak. IE az igazi férfiak böngészője.Veszély, kaland, nyitottság!
Firefox-ot csak a gyávák használnak. IE az igazi férfiak böngészője.Veszély, kaland, nyitottság!
Kép feltöltés.
Ilyen apróságok
Szóval én megpróbálnám, de ...
😄
DFTBA ಠ_ಠ
nézz a bannerba
tudnakem valaki csinálni egy jot?
megszeretnék kérni valakit hogy csinálna nekem egy logot mert ehez nem nagyon értek
http://www.bulihely.com
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"