Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GeForce
nFORCE

Tessék, ezek forogjanak egymás mellett, a háttér legyen olyan zöld mint a csík és utána tûnjön el a 2 db logo és villanjon fel a nevem.

így jóó?????

caseih9400
Szevasztok!

Na változott a terv !
remélem ezt megtudjátok csinálni!

Azt szeretném hogy akite rész látszódjon csak vagy ha megoldható akkor
az egész látszódjon hogy ilyen videóval fentrõl le ezzel is meg lennék elégedve + a nevem ritkán villogjon benni fekete színnel!

Elõre is köszönöm!
Ha megoldható vagy nem akkor is lécci írjatok vissza hogy elkezdtétek vagy valami!

khm...khm...

szerintem linkelj anyagot meg ilyenek
?

rhazid
szegény brolly ezerszer megcsinálja a logóját Barneynak jön Jack egyet berak aztán egyböl jó neki 😊

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

PJack

Pain is inevitable. Suffering is optional.

PJack
lol télleg ez 19 kb. pill.

Barney Tech
Most volt format c minden programom elveszett csináltam magamnak volna,csak lusta vagyok felrakni a programokat. xD

Barney Tech
256szinû gif kép kéne.

PJack
nm.

Barney Tech
Neked is köszi.

Barney Tech
Igen ez igy jó thx.

PJack
?

Brolly28
v így?

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

Brolly28
így gondoltad:

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

Barney Tech
Köszi jó lett,csak még annyit változtass meg hogy csak barney legyen és ne legyen élsimitás és visitor 1-el és 10es méret vagy 12nem tom már.

Drephis
thx.

help

Brolly28

Brolly28
hát nem tom:

Drephis
vki pls adjon egy linket ahol normális, jó brushokat lehet letölteni..

help

Brolly28
ó bocs azt nem olvastam h a válla is látszódjon

Brolly28

Barney Tech
Ebbõl a képbõl kéne valami logo.
kb: visitor betûkkel ne legyen élsímitás , a betükre egy fekete 1pixeles keretet és legyen valami átmenet benne ,keretet is a képnek ,és legyen valamilyen userbaros csikozás öö a 3pixeles,többit rátokbiztom.
Az emberkéne látszon a válla is.

Super Saiyan
amúgy ezzel az észjárással, mindenki aki akkor regelt mint én lehetne alrag

>:C

Super Saiyan
kamehame?, aztat nem ismerem. gondolom DBZ, én is szeretm jó mese

Drephis
ok. csak érdekes h Kamehamét bannolták és te meg egy napra rá itt vagy Super Saiyan néven<#ravasz1>

help

Super Saiyan
mi? láttam ma sok helyen (meg tegnap) hogy kerek számokra ezt irják :\

Drephis
alreg? :o

help

toysoldier
nagyon...

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Super Saiyan
1. tékem :'( olyan megható<#rinya><#rinya><#guluszem1><#awink><#wilting>

ehh
Super Saiyan
TÉÉK

Super Saiyan
jó a logod

Super Saiyan
hogy áll? :\ 😄

bowden
15:47?<#smile> én 3 napja kértem, mégis megvagyok valahogy...<#zavart2>

Super Saiyan
áá big thx

ilyen válaszra vártam😊akkor: a képet úgy rakd be a nevem mellé,hogy csak "Borat" arca látszódjon,és fentrõl lefelé menjen rajta végig a "kamera"😊 remélem érthetõen írtam le...

Brolly28
fõmenü>beállítások>nick kép
feltöltöd géprõl

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

kas123
mert SS-nek könnyebb logót csinálni, pl a tiedhez fogalmam sincs h kezdenék hozzá (ill van, de az nem vmi fényes)...

caseih9400
akkor valami olyan képbõl amibe jó lehet pl ez :

arra gondoltam hogy csak az õz lenne a háttér és egy picit a két széle na így már jobb???1épként nem akarlak sürgetni titeket csak egy picit dühítõ hogy 15:47-kor kértem és kért egy gyerek 17:44-kor és már azonnal kész volt ennyi...de nem akarok haragot bocs hogy sürgettelek volna

khm...khm...

Super Saiyan
köszi, ez nagyon nagy, de hogy tegyem oda? :\

Drephis
radírral csináltam 😄
amúgy nincs nem nagyon ps-ezek

help

Drephis
szivesen. 😊

help

Brolly28
nincs normális brushod?

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Drephis
hát ha nem tetszik neki akkor felére veszem a szünetet.

help

Kandurex
köszi 😊)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

kas123
2.
am sztem ebbõl a képbõl neméppen a legkönnyebb jó logót csinálni...

én látom, a szabályokat,de azért az miért van,hogy az enyémre nem ér rá senki? pl:Super Saiyan-nak 14 perc után már kész volt a logó,én az elõzõt tegnap kértem,de láttam,hogy azt nem nagyon csináljátok,ezért kértem a másodikat,erre az utánam kérõ S.S.-nek(rövidítés,és nem azaz SS!)15 percen belül,már kész is volt!!!! nem türelmetlenség,nem dedó,csak nem értem.. vagy túl nehezet kértem?(és nem leugatni a fejem,azért mert 13 éves vagyok!!!)

caseih9400
meg csinálja nekem valaki ezt a logot??

Rákkatintotok a válaszra és ott lesz

khm...khm...

Brolly28
javított: