Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(mékér mindenki mozgós lokót :CCCcc)
-elfogyott-
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
csináltam egy szar, 22k :C nátudom mi 22k benne :C
-elfogyott-
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
\\\\AC Milan||COD2//
Vagy ha olyan szar lett akkor a háttér legyen búzasárga,
És az villogjon egyenként hogy "caseih9400 aki JD fan"
na szerintem ez könnyeb lesz!
Elõre is kösz , és lecci küld el akkor a másikat privibe vagy valahogy!
khm...khm...
\\\\AC Milan||COD2//
gyuri12: a tiéd se lett jó...szal azt se mutatom be a nagyérdemûnek😄
Szeretnék kérni egy logot!
Tehát a vga mindenképpen legyen bent!(az lenne a jó ha a venti forogna)
Meg még ha a 2 kép valahogyan belefér animálva az nem baj az sem ha csak az 1ik!
Meg a felirat : Bulldozer (ez mindenképpen!)
Elõre is köszi!
Forca Barca
A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
szal vmelyik képbõl kéne,rátok bízom
és annyi hogy a logóra vagy azt hogy robinson, vagy ha ez hosszú akkor battyot kéne írni😊 köszöntem elõre is
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -