Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
a lényeg a nevembe van, de a 1. pont miatt adok képet ezt, és a legjobboldalibb Gohant (az a szõke felállóhajó)
a név: Super Saiyan csak jó effecket kellenek, BIG RESPECKT
>:C
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
itten van a kép:IMG]/forumkepek/2007_05/ljifvdyujgisdvhuzfdagihnrtdfg.JPG[/img]
elõre is köszönöm mindenkinek,és bocsánat az elõzõ bunkónak látszó kérésért😊
Hát ennyit kérnék elõre is köszönöm ja és ha lehet valami szép szín legyen a caseih9400 feliraton
khm...khm...
Szükségem lenne egy új logora 😊
Amit szeretnék, hogy ez a cicus benne legyen 😊 Persze elég csak a feje, elég alattomos macska 😄
Valaki elvállalná? Elõre is köszi 😊
ööö. a Lényeg, baloldalt nVIDIA logo, mellette nVIDIA felirat, és forogjon lefelé, nem oldalra..
THX.
vagy nemtom én nem értek hozzá
Chaos Anno Domini
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Egy "Beton" nevû zenekarnak szeretnék kérni egy logót, ha lehetséges. A zenekar metált játszik. Teljesen szabad a pálya. Nincs semmi megkötés azon túl, hogy jól mutasson weben és (laglább a kivonata) pólóra, ingre nyomható, hímezhetõ legyen. Amit fizetségként fel tudok ajánlani, hogy a zenekar honlapjára felkerülhet egy link. A kényszermegoldásként általam kontárkodott mostani logó a betonzene.hu -n látható. Privát kérdésekkel a [email protected] -n zaklathattok.
Elõre is köszönöm! Remélem, kérésemmel nem lövök mellé!
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
???
szerk.: elba*ztam az átmenetet
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Életkor:14 alatt
szabályzat 2-es pont-.-
A nő, a férfi jutalma. A nő jutalma az a tudat, hogy ő a jutalom.
Nagyon megköszönném, ha tudnátok egy logót csinálni nekem.
nekem ez a kép lenne.
A nő, a férfi jutalma. A nő jutalma az a tudat, hogy ő a jutalom.