Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RIZLA
su pls.......<#zavart2>

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Dave531
Jól van én ilyen lenézõ emberekkel nem társalgok.

Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!

Dragooon
mindegy, maradjunk annyiban, hogy akinek nem tetszik a kérés nem csinálja meg -.-
senki ne erõsködjön tovább és kész..

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

gabor 892
nahát akkot meg...

DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...

Dragooon
legyen neked igazad, nem becsülöm meg õket*

*egyébként de

Dragooon
szvsz egyszerû megállapítás volt.

egyébként én csak azt nem értem (erre valamiképp utaltam a lenti hszemben), hogy egy traktoros logónak mi köze van a mezõgazdászok mebecsüléséhez? (példának: ) mármint attól még megbecsülheti õket azt ember, ha véletlenül ír egy fikázásnak vélt kommentet, nem?

gabor 892
mer te megbecsülöd? nem ugy tünik...

Dave531
Mért mi, ha nem fikázás? Jópofi? Fogalmi zavaraid vannak!!! Jah tom nektek "városiaknak" fáj az igazság!!

Dragooon
<#szomoru1>ezt annyira bírom. valaki kér egy traktoros logót, valaki ír egy olyat, amibõl más azt hiszi, hogy fikázásnak indul és jön a becsüld meg a mezõgazdászt szöveg

ForzaInter
:ASD:dasdas:_?:SSasd

Yo, Bitch!

Dave531
Te meg pár év múlva már nem akarom mondani hol leszel a sok külföldi szartól amit megeszel. Egyik spanom mondta h ma már a munkát nem becsülik meg. Igaza is van. Ti rohadtul nem. De jó a p.fátokat tömni a kenyérrel mi???

gabor 892
csak gondolod...

Super Saiyan
háát.. semmi sem lenne, még pár év aztán nektek bye bye és jönnek a robotok XD

>:C

gabor 892
hagyd õk "jobban" tudják...nembaj egyétek csak azt amit küldföldrõl hoznak....

Dave531
Igen és a tesco-ba meg a corába honnan van a cuccc? Gondolkozzatok már mielõtt írtok!!! Import hát azt is ki csinálja ti????

import export cuccok már vannak..vannak hiperszuper márketek..tecsó cora ósön..de ne nyissunk vitát..logót kértél aki megcsinálja megcsinálja..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Kicsikiraly
miért, te nap mint nap traktort vezetsz? és te aratod vagy micsinálsz a terméssel?

DFTBA &#3232;_&#3232;

Dave531
Ezt annyira bírom, h fikázzátok a traktorosokat. Pedig, ha nem lennének, nem tom, h mit ennétek?? He??

hahó
szeretnék kérni egy logót.
kép, font és a kék fejléchez szeretném, vip méretben, a szöveg mirk a jobb oldalon, bal oldalon pedig a karakter feje😊
köszi
Super Saiyan
mert idetévedt 1 traktor kedvelõ és mindenki "õõõõ nizzed má'!!! milyen jó ez a traktoros villogo izé... akko' nekem is kõõ ilyen!" tisztelet a kivételnek :\

>:C

macselek
másik meg az, hogy miért pont traktor?:o

PJack
nem az, hogy nem akar segíteni, de szvsz ilyet senki nem fog csinálni, mert rengeteg ilyet kérnek mostanában.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

SNAKE01
hm :|

SHADOWEYES7
sznék,kímélj meg a nem segítõ szándéku hsz-ektõl!!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SNAKE01
traktoros avatar ismét -.-

SHADOWEYES7
sziasztok mesterek,van 1 jó barátom,és neki kelle 1 logó VIP méretben!!
itt mellékelt aanyagot meg elképzelést,,hézzetek már rá,hogy megvalósitható-e??

úgyis benézek mindig ha kérdés lene!!!

elõre is köszi!!!😊)

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Csabesz6
<#worship>maximális tisztelet

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

RIZLA
<#wink>

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Csabesz6
hoóóóóó állat vagy még hondás lokót is nyomott bele😄DDD vaaaa köszi

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

jók lettek sztem nagyon pöpecek
amúgy én is hondás vagyok 😉

RIZLA

RIZLA

Csabesz6
1.6 VTI
ezt a feliratot szeretném😄
fehér háttér, a felirat( 1.6 VTI) mozogjon valahogy piros legyen

Maximus4
"ien piros fehér komboban, mozoghat is" MiEn piros-fehér,mi mozogjon?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Csabesz6
plz, sztem nem lehet bonyolult, bár én nem értek hozzá😊

ezzel a fonttal?<#szomoru1>

esetleg valami mozgót nem lehetne?<#vigyor0>Külöben nem zavar tök ász<#buck><#vigyor0>

ronihun
jah-.-

...

majd szól ha zavarja

Brolly28
mivan ha nem azt használja

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

HunnernesKonge
IE7hez jó átmenet...
Brolly28
rosz az átmenet:|

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

ezaz köszi!!!<#buck>

ronihun

...

Ja és olvadjon bele a kék színbe!!fontos

hello egy logo kéne: -legyen a bal sarokba egy sg logo(a mostani)
-mozgó képes
-Danyr felirattar

Elõre is köszi!!<#buck><#vigyor0>

Lunatic80
szerintem nem rossz,de ha neked van vmi jobb ötleted........
és most ezzel amikész van van mit kell tennem?

Brolly28
itt van de háp a font 1 kicsit érdekes:

Lunatic80
mit értesz ezalatt?
le kell töltenem vmit?
vagy csak meg kell néznem hogy milyen tipusút?
a horrorból a ghastly panic elég jó

Brolly28
adjál fontot
fontok