Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!
senki ne erõsködjön tovább és kész..
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
*egyébként de
egyébként én csak azt nem értem (erre valamiképp utaltam a lenti hszemben), hogy egy traktoros logónak mi köze van a mezõgazdászok mebecsüléséhez? (példának: ) mármint attól még megbecsülheti õket azt ember, ha véletlenül ír egy fikázásnak vélt kommentet, nem?
DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
DFTBA ಠ_ಠ
>:C
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
itt mellékelt aanyagot meg elképzelést,,hézzetek már rá,hogy megvalósitható-e??
úgyis benézek mindig ha kérdés lene!!!
elõre is köszi!!!😊)
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
amúgy én is hondás vagyok 😉
ezt a feliratot szeretném😄
fehér háttér, a felirat( 1.6 VTI) mozogjon valahogy piros legyen
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
-mozgó képes
-Danyr felirattar
Elõre is köszi!!<#buck>#buck><#vigyor0>#vigyor0>
és most ezzel amikész van van mit kell tennem?

le kell töltenem vmit?
vagy csak meg kell néznem hogy milyen tipusút?
a horrorból a ghastly panic elég jó
fontok