Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benc16
akkor meg 😊

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

Ja és ha regelek vip-t, akkor megoldható?

Már az elõzõ hozzászólásból gondoltam, de nem baj, azért köszi. 😊

Benc16
8 kb -bõl nem lehet megcsinálni. sry :S

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

Japep
Mivel nem vagy VIP (ha jól látom) ezért csak max 8 KB lehet a logo és abba nem nagyon fér bele animált...
Nekem ez sikerült:

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Hi. Valaki össze tudna dobni nekem egy logót? egy animáció legyen benne, nem muszály hogy az egész kép rajta legyen, csak látszódjon a lényeg. Amúgy ez az alap 120*20-as méret kellene. Ja és az animáció ne az egész logót foglalja el, mert kéne a nevem is még a logóra. A fantáziátokra bízom.

itt az animáció:

Elõre is köszönöm! 😊

Drephis
?

help

drumbass

HUNMemphis
Rendben nekem úgy is megfelel köszönöm hogy foglalkoztok a képemmel /=)

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

nearo
Nem vagyok logókovács, de mi lenne, ha a kocsi mellé kérnéd a nevet? Elég széles a logó, szerintem elférne.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

HUNMemphis
Hát igen nem az igazi valóban de bízok szakértelmükben és biztos szép lessz! /=)

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

szucsy89
sztem az úgy kicsit gáz lesz h még a kocsi alá a név is kiférjen, de vannak is ügyen logókovácsok, max mozgatással meglehet oldani
HUNMemphis
Rendben köszönöm szépen! /=)

Drephis
nem kell azt elküldeni. belinkelik ide, és te lemented.

help

HUNMemphis
Szép estét kívánok minden Logó mesternek!
Lenne egy kérésem, szeretnék egy képet a Nickkem helyett, itt is a kép.
Szóval az lenne az elképzelésem hogy sárgával a kocsi alá írni a nevemet (Memphis) jól láthatóan. Remélem hogy ez teljesíthetõ ha nem akkor majd írjatok Privit. Oké? Erre az E-mail címre kéne küldeni a kész képet: [email protected]
Elõre is köszönöm a türelmeteket.
További szép estét!

Jahh. Szívesen. 😊<#pias>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Hedgehunter
koszi again.....<#integet2> megyek egy sorrel....

Bocs. 😛

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Hedgehunter
kiraly....Ki is tennem ha 20 kbyte lenne....<#puszi>

tessék.

Hedgehunter
Akkor most mek legyen...???<#confused> Bala a nevet kiszedned ha megkerlek szepen...? thx
Hedgehunter
jaaa fiuk ez gyors volt.... Nagyon jok thx.....<#law>
Szerintem is. 😊

kössz de inkább maradok a réginél amig vip leszek 😊

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Japep
Ja, bocsi az 29 KB lett, lekicsinyítettem...most már jó (12 K😎!

>>> itt van <<<

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Maximus4

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Japep
?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

zvaragabor
?

Chaos Anno Domini

Hedgehunter
ezt vagy ezt vagy ezt szeretnem logonak... photoshop 10 van nekem de nem tudtam jot csinalni... thx
Az a baj, hogy iulyen picibe elég nehéz belerakni az autót, mert nem fog látszódni. 😛

Ennyire sikerült:

Cserébe, adok egy linket, ahol remek autók vannak:

íme
(bár lehet, hogy ismered.)

Persze, de majd csak holnap. 😞
Addig, hátha kapsz jobbat. 😊

azt megtudnád csinálni hogy az autónak ne csak a lámpái legyenek benne hanem valami látszodjon is belõle. Másképp jó lett

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

ez nyílvánvaló. nekem is jobban tetszik az csak én fáradt vagyok ma meg lusta hogy bármi 1 percnél nagyobb munkát csináljak.
nm

mflex
köszi elõször igy gondoltam,de RIZLA variációja még jobban tetszik!

Köszi a fáradozásodat Neked is!! <#worship><#worship>

What about the forests?

mflex
<#worship><#worship>

1000THX!!!

What about the forests?

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

mflex
Bocs ,lehet én fejeztem ki magam rosszul,szal az animációja az maradjon meg csak ne legyen az a kis megszakítás benne,tehát a fény ,ahogy végig kúszik rajta,az legyen folytonos 😊

What about the forests?

mflex
Sziasztok!

Valaki megtudná csinálni, hogy a logomban az mflex audio ne "villanjon",hanem folytonos legyen?

Elõre is köszi

What about the forests?

Hát...

Törölt felhasználó
Köszönöm szépen,nagyon ûber lett,pont erre gondoltam.Isten vagy!!!
Maximus4

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

http://barca.footblog.fr/images/mn/1111366056.jpg és villogjon pls <#hamm>

Maximus4
Szívesen<#integet2>

Törölt felhasználó
LasCar16
köszi szépen , jó lett😊

#acm

Törölt felhasználó
Rád bízom.Talán villoghatna az X.!!!X360__Öbiboy,felváltva!!!!!!!!!!
Maximus4
?