Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
visszavonom.....jó lesz ez így....köszi.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Christina13
milyen színû?

\"Young girl, don\'t cry I\'ll be right here when your world starts to fall...\"

LasDen
annyit még lehet kérni, hogy kicsit más színû legyen a szöveg...??

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

nagyon jók lettek csak ugye nem nekem szántad?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Super Saiyan
jaa már látom, rossz hsz-re kattintottál

>:C

Super Saiyan
ahha... de hol van rolla a kocsi?

Christina13
kedvem volt még logót csinálni... kettõt is készítettem 😊

\"Young girl, don\'t cry I\'ll be right here when your world starts to fall...\"

Valaki kovácsoljon össze nekem egy logót: névnek NoName, képnek ezt, és legyen átmenetes és az autó látszodjon rajta meg lehet animált is. Ne VIP-es legyen. THX!

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

LasDen
Plííííz...

jofer
Christina13 és viktor9999!

Köszi szépen mindkettõtöknek! Pont így képzeltem el! Használni fogom mindegyiket! <#wave><#worship><#wave>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

II Rocky II
nah még nem kértem itt logot.Most megteszem.Vmi jo arsenalost kérnék szépen.Ötletet rátokbizom.Majd ha holnapután vagy azután lessz idõtök akkor csinálj(on)atok már nekem egyet.Tényleg ha majd lesz idõtök.Mert most látom van dolgotok rendesen.SOk sikert.Jah annyit hogy ha lehet akkor animált legyen és a nevem(Rocky) szerepeljen már benne.Elõre is köszönöm szépen.Majd jövök és lesem a topicot.😊sziasztok.

24 - Exile -Nov.23

viktor9999
v.1:

v.2:

A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.

LasCar16
#63735 ^^

#acm

viktor9999
rusnya a betütipus ezért nem kell ehhez semmit irni JAVITOM!

A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.

viktor9999
Hát nem nagyon különbözik az enyém Christina13-nak a logójától csak más az átmenet és jobb oldalon van az a kék szir-szar 😊

Dragooon
csúnya a betû...

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Kicsikiraly

DFTBA &#3232;_&#3232;

Christina13
Megpróbáltam elkészíteni, de az átváltást nem tudtam jobban megoldani...

jofer
Sziasztok!

Szeretnék egy logót kérni. A háttér a következõ kép lehetne:

http://www.kepfeltolto.hu/?img=2yxw

A C4 felirathoz hasonló, de egy picit nagyobb méretû betûtípussal kellene kiírni azt, hogy C4 Coupe, ami átvált Ferke feliratra.

Ha megoldható... 😊 Köszi elõre is!

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Ha esetleg nem csinálnak újat, akkor lentebb találsz.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Nagyon jó lett. Kösz szépen!

LasDen
Kérnék egy új logót...a háttérben az ACF Fiorentina logója és ráírva, hogy Luca Toni....és annyi animáció, hogy a név alulról bejön (ez még belefér a 8kb-ba ha jól tudom)....ha nem lehet akkor csak simán.....elõre is köszi...

Hi. Szeretnék kérni egy red bull-os logót, SNIPS névvel. 120*20-as méretû legyen, a többit rátok bízom. Elõre is kösz!

Japep
Mit jelent ez? "Legyen a háttérben 82..." 😄
Ja, és annyira nem lehet animálni, mert ha jól látom nem vagy VIP és ezért max 8 KB...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

skajwa
Eszem ágában sincs titeket sürgetni!😄

jó lett

Japep
Megpróbáltam, ez sikerült...

[ha IE-t használd, akkor ezt.]

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Sziasztok! A kérésem a következõ lenne:
A bal oldalra errõl a képrõl szeretném Dr. House fejét:
http://www.housemd-guide.com/season2/images/house_single2.jpg
A nevet is House jellegûen szeretném, mint ezen a képen van:
http://www.serieslive.com/img/series/logo/house.jpg
És ha lehetséges akkor úgy hogy elõször Darth legyen kiírva majd animációval menjen át Razorba. Remélem megoldható.

A munkát elõre is kösz!

skajwa
Sziasztok! Szeretnék egy új logót! Legyen a háttérben 82, és a nevem (skajwa) vmelyik irányból animálódjon be. Pl pöröghetnének a betük. A betûtípus hasonló stílusu legyen de ne ugyanez! Elõre is köszi!

nem kell,köszi,majd máskor😊

jah.akkor nem szóltam
bye!(még úgyis jövök hahahaha)

Kicsikiraly
opp... egy gáz, h én sajna nemtok olyan logót, amibe mozgókép mellé megy a szöveg 😞 de ha van esetleg más ötleted ami nem nagyon mozgó, csak szöveg mozog vagy vmi azt lehet megtom csinálni

DFTBA &#3232;_&#3232;

Lullaby
vagy ie-ben vagy ff-ben lesz jó, kettõ egyszerre sajna nem megy... ff-ben jó amúgy.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

mindkettõ,de sg-zéshez, ie

Kicsikiraly
mit használsz: IE, vagy FF?

DFTBA &#3232;_&#3232;

akkor egy új kérés: megcsinálod-e nekem azt,hogy az átmenet jobb legyen a mostani logomon?😊

köszi

Kicsikiraly
mi is volt a kérés? lehet megpróbálom megcsinálni

DFTBA &#3232;_&#3232;

nah,nem csináltatok nekem logot:S
de itt egy,amit még régen csináltatok,köszi annak,aki csinálta😊

kas123
én a "köze sincs ahoz amilyet kért"-tet cáfoltam meg -.- az alap az 1 Realos kép és én Realos képet adtam neki😛, am cisnáljatok már abból a képbõl neki 1 logót...htx

Kicsikiraly
de mondta h az a beckhames kép legyen rajta.

DFTBA &#3232;_&#3232;

kas123
idézem "Hi tudnátok csainálni nekem egy logót Real Madridosat"

ez Real Madridos logó 😛, a neve is stimmel + a betûtipus is (elsõnek ezt linkelte ^^)

totl
Köszi

Hala MAdrid! ----- Rest In Peace Puskás Ferenc!! És Persze DAVID BECKHAM

SNAKE01
lol
köze nincs ahhoz amilyet kért ^^

Drephis
lol ^^

help

kas123

hááát nem olyan lett mint amit kérté 😄 de sebaj 😄 ha teccik beteszed ha nem nem 😄 (azt a betûtipust amit másodszorra linkelté nemtuttam letölteni😛 bex-bõl nem tuttam szép logót csinálni..., mozgót meg nem volt kedvem csinálni ^^)

kas123
nah mivel most ugyis PS-ezek vmeik logót megcsinálom...a realosra van a legnagyobb sansz ^^

Super Saiyan
htx ^^

Nuno88
sziasztok
egy 120*20-as logót szeretnék, színátmeneteset egy milan címerrel, és legyen rajta feltüntetve h 7-szer nyertek BL-t...elõre is köszönöm.

Milan címer

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

LasCar16
sziasztok egy animált, 20k-s VIP logót szeretnék az alábbi képek váltakozásával:
kép1
kép2
kép3

a nevememet mondjuk az 1. képhez szúrjátok be: lascar, valami fasza font-al..elõre is köszi😊

#acm