Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I DRUM N BASS fehérrel
köszi szépen : ]
de ezt meglehetne oldani animálva is. rábízom a dolgozora. : ]
Felkeltette figyelmemet mostanában,hogy nagyon profi logo-kat tudtok összehozni.
Hát én is szeretnék 1-et tehát megszeretnék kérni valaki lelkes fórumtársat,hogy hozza össze nekem ezt.
Scapolite névvel lehetne vip(nagyméretü logo).
Én inkább valami szinesebb dologra gondoltam.
Témája lehetne esetleg auto?De más sem lenne rossz.
Gif animáció lehetne benne.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
tudna valaki ebbõl a fej alakból logót kreálni,úgy ,hogy a szemei villognának????--VIP méretben a fejlécszin ha lehet kék vagy lilás lenne!!
megköszönönném😊)

Köszi.<#wink>#wink>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
?
24 - Exile -Nov.23
2.az ágyús dolgot igen nehéz lenne megcsinálni
3.szted ebbõl a képbõl mi fog mégis láccani a logón?!

Pain is inevitable. Suffering is optional.
1.;VIP méret
2.;ami most van logom az legyen benne és a nevem ugy jöjjön ki mintha az ágyúbõl lõnék ki.
3;kövibe vmi vagány áttûnéssel vmi ilyesmi legyen.(ha tudsz vmi szebbet akkor nagyon megköszönném.😊
4.;és ez is legyen már benne.
4;kb ennyi lenne.elõre is köszi.
24 - Exile -Nov.23
Nu?
pred
Szeretnék egy olyan logot amin egy smiley mozog...az mind1 hogy milyen 😊 legyen ötletes😊 ratok bizom😊 ugyistivagytokalegjobbak szal ilyen kicsit szürkés , zöldes legyen...de ahogy nektek teccik 😊))
elõre is köszönöm
...
© predator1982
Sziasztok, szeretnék egy logót, valami vad szörnyeset, köszke.
Egy kicsit bõvebben? 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
szal én nem mondanám h nem foglalkoznak az emberekkel, de elõfordul, hogy valaki elsõre, vagy másodszorra sem kap logót, mert: 1. vagy nem tetszik a kérés a logókovácsoknak. 2. valamiért "eltûnik", nem figyelnek fel a kérésre
attól függ milyen. animációs, vagy sem. magamból kiindulva eltarthat 5-tõl 20 percig is ^^ emberfüggõ
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
pred
Tehát a graw2-bõl valameik katona feje legyen bent,és a Bulldozer felirat valahogy animálva!Elõre is köszi!
Forca Barca
[ez Firefoxos, ha IE-t használsz, akkor ezt.]
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Benc16: Ok
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Gyönyörû lett /=)
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //