Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lesz jobb is szerintem. 😊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
A logó legyen olya, hogy a képet a lapot Így "végigszemléli" ball fentrõl jobb lentre..
THX.
Egy logót szeretnék kérni 😊
http://images.netbag.hu/20070716/12401358573.jpeg
a fenti képnek az asló részét szeretném belerakni ahol a kék kockák vannak és a kockákra a nevem 😊, és hasonló villogást mint a mostani logóm😊
elõre is köszönöm!
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
pred
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
Ha nem kaptok anyagot hozzá, akkor szóljatok...... Köszi elõre is
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

www.kepfeltolto.hu/?img=37f6
több variációt is elfogadok elõre is köszönöm szépen és ha lehet akkor animálva.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23
www.kepfeltolto.hu/?img=37f6
több variációt is elfogadok elõre is köszönöm szépen és ha lehet akkor animálva.
Nagyon szuper lett<#eljen>#eljen>
ezt igy caps lockal meg mindennel : ]