Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
??😊
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
CSáó mindenki!
Szépen kérnék egy szép animált Boshockos logot (max 16kb)
Köcce naon!
Gépem ati X1900 4200
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
de szentem lesz olyan aki jobban is meg tudja csinálni
Firefox-ot csak a gyávák használnak. IE az igazi férfiak böngészője.Veszély, kaland, nyitottság!
Firefox-ot csak a gyávák használnak. IE az igazi férfiak böngészője.Veszély, kaland, nyitottság!
Ebbõl nekem tudnátok csinálni egy szép és olvasható logót?
Köszi

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
De ha neked van valami jobb akkor legyen az!<#worship>#worship><#worship>#worship>
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
De én ezt a honlapomra szeretném kirakni, LGONAK,fejlécnek!
LEGYEN EZ AZ ALAP!
És mondjuk egy szép PSP kép (én nem találtam) mondjuk a jobb olldalán legyen így elferdítve, és az közepén mondjuk legyen odaírva hogy "psp_hun.extra.hu a PSP birodalma!" de rád bízom, az a lényeg hogy az az alapkép legyen mint amit megadtam és ha lehetséges akkor a bannerben ne legyen rajta a az hogy Star Wars May 2 vagy mi!
És még az is a lényege hogy legyen rajta egy szép PSP kép, meg a felirat amit megadtam!
Én bízom az IZLÉSEDBEN, csináld meg valahogy azt jó lessz!
Bocsánat!
Te is szoktál logot csinálni?
Akkor tudnál válaszolni arra a kérdésre hogy ti bannert is csináltok-e?
úgy is látják.
ne várj egybõl választ. nem mindenki ül gép elött egész nap...
help
Én azt szeretném kérdezni hogy ti foglalkoztok banner készítéssel-e?
Mert a banner mûhely topicban nem válaszolt senki!
És ha igen akkor kérhetek-e itt egy BANNERT???
Szépen kérnék egy szép animált Boshockos logot (max 16kb)
Köcce naon!
Gépem ati X1900 4200
Én azt szeretném kérdezni hogy ti foglalkoztok banner készítéssel-e?
Mert a banner mûhely topicban nem válaszolt senki!
És ha igen akkor kérhetek-e itt egy BANNERT???
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
help
Nem értetted férre??? Én azt akarom hogy a LOGO mellet az a kék csík neked pl.: szürkés fekete ZÕLD legyen!
köszönöm szépen még 1×!
és azt hol a beállításoknál hol kell megadni azt hogy ahol van ez:
"ma 20:35 | privát | válasz erre | #64048" az is olyan színü legyen??
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Ti amugy tudtok a HONLAPRA fejlécet csinálni??
2., hol lehet felrakni a LOGOT?
TÖK RENDESSEK VAGYTOK HOGY INGYEN CSINÁLJÁTOK!
Ti amugy tudtok a HONLAPRA fejlécet csinálni??
...
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
A nagyok bepunnyadtak.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.