Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Jah, és bocsánat, hogy ilyen nehéz eset vagyok<#vigyor>#vigyor>
ha nem, nem 😛
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Meg valami kép is lehetne, mondjuk valami SG logó, vagy mittomén, nekem az nyolc 😊
kell hogy legyen vmi elképzelésed, mert ha most nincs de csinál vki és nem tetszik akkor feleslegesen dolgozott. úgyhogy vmit találj ki pls
Meguntam már azokat a ratyi logókat, amiket én csinálgatok, és gondoltam megkérnék egy igazi profit a Logómûhelyben😊Aki ráér a logó gyártásra legyen szíves próbáljon meg valamit összedobni 😛
Nekem teljesen mindegy, hogy milyen, kreativitásra bízom😊
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Nagyon szépen megkérnék egy logó készitõt hogy ebbõl a rendõr autóból csináljon nekem egy 80*80-as max 100 KB -os logót!
És még egy kérésem lenne hogy az autó tetején lévõ fényhíd villogjon egyszer bal utána jobb fele. Pl kék-piros vagy kék-kék az már mind1.
És elõre is nagyon köszi!!
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
ez telik töltem...amyg nagyon szivesen te láma...megköszönni nem tudod csak magyarázni hogy mit h hát tudod mikor csinálok ujat te b*zi....-.-
...
én JOBB oldalra szerettme volna!
Na mindeggy nem basztatlak!
Ha megmondod hogy mi a progi neve amivel ezt csinálod lelépek!
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
És úgy akartam hogy a PSP baloldalt van és az írás meg középpen van nagyobb betükkel!
...
De én akarom megmondani hogy mien legyen!
OK????????????????????????
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
HA ÖSSZEDOBSZ VALAMI ÉS TETCENI FOG AKKOR ELHÚZOM A CSÍKOT!!<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
De én akarom megmondani hogy mien legyen!
oké??
nézd már meg hogy elöttem mikor írták!!
Július nem. tom hányadikán!<#rinya>#rinya>
és nem annyit hoztam, fel!
Mért szerinted egy honlapra mekkora LOGO kell?
120×20?
nagyítoval sem vennék észre!
...
hát nem tom, de amit példának felhoztál 1010*140-es
()() (^^)
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
nem tudom hogy hányas legyen, az a baj hogy most ezt én nem tudnám elképzelni!
Te mennyit ajánlanál nekem?? (honlapomra lessz)
Ez lessz kint fejlécnek, LOGONAK!
NEKEM AKKOR MÉRETBEN KÉNE HOGY KITUDJAM RAKNI AZ OLLDALAMRA!
AKKORA KÉNE MINT AHOGY ITT VAN!
De ha megtudnád csinálni egy kicsit magassabra, az nagyon szupi lenne!
köszönöm!<#worship>#worship>
Gépem ati X1900 4200
#64081 ha nekem irtad thx
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz