Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Firefox-ot csak a gyávák használnak. IE az igazi férfiak böngészője.Veszély, kaland, nyitottság!
ez sikerált. 😛
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
és megtudod ugy csinálni hofy Star Wars-os betükkel legyen?
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
2. reklám nincs^^
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
köszi
akkor kérhetek én is egy ilyet, már ugyis azon gondolkodtam hogy néne egy!
Az a lényege hogy Star Wars-os PSP-s legyen!
köszönöm!<#worship>#worship>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
kérhetek egy logó?
az a lényege hogy Star Wars-os legyen és psp-s!
és olyan 400×400-as legyen !
elõre is köszönöm!
nagyon tisztellek titeket hogy ingyen csináltok logót!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
(Kép ?)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Szeretnék kérni egy logot!Valami olyasmira gondoltam amilyen HUNMemphis-nek csináltatok!Elõre is köszi!
Forca Barca
A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
lehet, kicsit össze-visszára sikeredett...
Jó a logod. 😊 Nem akarsz csinálni nekem valamit? <#puszi>#puszi>
megfelel?<#idiota>#idiota>
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

24 - Exile -Nov.23
Ha nagyon hiper logot szeretnél, akkor mástól kell kérned. De ez jó szerintem. 😄
24 - Exile -Nov.23
Kérnék egy olan logot mint ami a #63942 hsz ben van, csak Istenfegyvere felirattal.
------------------------------------------- Himnusz alatt: Te miez? A szózat te hülye! :DD -------------------------------------------
?<#vigyor>#vigyor><#idiota>#idiota>
megpróbálok én is valamit összedobni.