Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
?
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Hello World!
Az alábbi képrõl szeretnék egy logót. Azt hiszem, hogy nagyon elnyújtani nem lenne jó, ezért úgy gondoltam, ki lehetne pótolni valami hozzá illõ hátérrel, és ellátni Chappy felirattal. Mivel nem vagyok VIP tag, 120x20-as méretre lenne szükségem.
Elõre is köszönöm!
Hello World!
kellene 1 logó VIP méretben ha lehet ezekbõl a képekbõl!!
animálva is lehet ha megoldható!! a felirat ha belefér az animáltba ::JD4650
http://www.sg.hu/galeria/1151875987/11518759871187355655.JPG
http://www.agrisurfer.com/mirror.aspx?dt=/attachment/size_original/FF314E2A-99BA-41F1-A72A-44F7DD124708.JPG
http://www.agrisurfer.com/mirror.aspx?dt=/attachment/size_original/25da187d-1ab2-45af-a6ea-6b252cd149e9.jpg
http://www.agrisurfer.com/mirror.aspx?dt=/attachment/size_original/26768C9E-A511-4263-B0F5-27C1616899DD.jpg
http://www.agrisurfer.com/mirror.aspx?dt=/attachment/size_original/f7436494-90ca-4ce6-a6eb-631cac9145ce.jpg
a képeket bocsi h nem szúrtam be a linkek itt vannak,lehet válogatni,rátok bizom!!majd be be nézek !!elõre is köszi..
jólesz így nagyon szépen köszönöm!!!
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
1. nincs kedvem módosítani, és nem mentettem el menthetõ formában
2.próbáld csak ki! illeszkedni a fog a szép kék fejlécedhez😊
Pain is inevitable. Suffering is optional.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Szeretnék kérni egy logot ebbõl a képbõl!
És a írjátok névnek mellé azt hogy Tommy Gear a képhez hozzáíllõ színekkel és valami fasza betûstílussal ha megoldható!
Elõre is köszönöm!
\"You are fucking crazy people!\"
szeretnék egy logot. ebbõl a képbõl 😄 azt kérném h csak Ichigo(naracs hajú srác) legyen rajta. vip méret. és nem animált.
elõre is thx
\"You are fucking crazy people!\"
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
???
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
| #64457-thx
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Nekem is megtetszettek ezek az abstract logok😊 Szeretnék kérni én is egyet. VIP méret legyen. Legyen kihívó színe, és a nevem legyen rajta.
A többit rátok bízom.
Köszönöm szépen!!!
\\\\AC Milan||COD2//
★ 汤姆 李
Firefox alatt használnám de ua mind a 2(betük talán kicsik?Azért nem látszik<#nemtudom>#nemtudom>)
★ 汤姆 李
paintot