Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vip menteseknek is lehet tudtommal lol.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Szeretnék kérni egy logot, a színvilágot rátok bízom (sárgás, zöldes stb...bármi, lehet egyszínû csak más árnyalatokban... majd látjátok), a motívum pedig csikóhal legyen (tetoválók kíméljenek: ) )
Köszönöm elõre is!!!!
és kb. mikor készül el?
kapok valami jelet rá?
\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu
V2
??😊)
ezek most nem lettek sztem vmi jók 😊)
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Pjackkel dumáltam priviben, szerinte vannak itt vállalkozó szellemûek és esetleg kitudnak valamit hozni belõle.
Ugyanis a logó kérésem kissé bonyolult.
Idézet a WWE topikból:
"lenne egy alap logó, ami feltûnne a Hardyk képeivel, után jönne Randy Orton és rálenne írva pirossal, hogy Legend Killer, aztán -elõtte eltûnne a Hardyk logója - eltûnne a Randy Orton logó, majd jönne Umaga és végül Micki James, majd zárásként egy piros betûvel ráírva, hogy wwe.
S közben látszana az, hogy Dexantreal, vagy az is a wwe után tûnne fel"
Ez lenne a hatalmas kérésem és respect meg ezer thanks, ha sikerül megoldantotok!<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#hawaii>#hawaii><#wave>#wave>
Nos, elõször az lenne a kérdésem: vállalnátok és megoldható?
Utána jöhetnének a képek.
\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
még egy név tán ráfér, ha kell.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
de még várj, mert még csak alig 1 órája kérted.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Mondjuk annyira nem nagy szám. 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
kössz!
Pszt.

Pszt.
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
Link: http://www.supercar-wallpapers.com/Wallpapers/Lamborghini/2007_Gallardo_Superleggera/2007_Gallardo_Superleggera_1024.jpg
És az elsõ kép legyen ez melett piciben:
Link: http://www.simnet.is/halli14/Lost-season2%20mynd3.jpg
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Az anim annyi legyen hogy a paintos Spider man elsuhan a képen és a nevem megjelenik a háttér mind1 a kép meik része

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Ez sikerült, biztos lesz jobb is:
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
felváltva lehetne a 2 kép,és a felirat a végén a :::JD4650
zöld fejléchez!
VIP méretben ha lehet ezekbõl a képekbõl!!
animálva is lehet ha megoldható!! a felirat ha belefér az animáltba ::JD4650
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.