Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Letöltöttem a Photoshop CS2 v9.0-t. csak aza abaj hogy ez csak 1 30 napos proba verzio. Megtudja mondani valaki hogy honnan tudok leszedni 1 crack-et
elöre is thx
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Szerkesztene valaki nekem erre a nikkemre 1 logot?
vip méretüt szeretnék.
Amire gondoltam,hogy valami tájkép esetleg 1 földgömb valami része ami lassan forog.A nikknevem látszódjon.Animáció lehetne benne és szép szinesre gondoltam.Vagy valami más ötlet is jöhetne.
Ezer köszi elõre is!
Ha nem férne ki a nikkem akkor lehetne rövidíteni is"T.Lee"-re
★ 汤姆 李
Csak kicsi furcsa hogy mikor jön a szöveg akkor a kocsi eltolja a nevemet,és utána újra hozza a nevemet.Azt nem lehet megoldani hogy mikor a szöveg elöjön akkor eltünik minden,és utána a kocsi újból bejön mögötte a szöveggel? 😊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
A háttért rátok bízom.Íme a kép amibõl a logó kell:

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
DFTBA ಠ_ಠ
Szeretnék kérni egy logot. Ebbõl a kocsiból szeretnék egyet. Azt szeretném h VIP méret legyen. Ha megtudnátok csinálni h tükrözzétek, vagyis h jobbra nézzen az autó orra. És ne legyen ott a cicai!!!!!! Név nem kell. A kocsi alatt van egy felirat, azt légyszi vegyétek ki. Esetleg még azt kérném ha megtudnátok csinálni azt h egybeolvadjon a fejlécemmel? (Sötétszürke) Jah és a kocsi semmi képpen ne logjon ki a fejlécbõl😊 Max akkor ha szted ugy jobban néz ki😊
KÖSZÖNÖM!!!

De örülök, hogy tetszik. 😊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
nagyon szépen köszönöm! Egy sör mehet? 😊
? 😊
Tudna nekem valaki készíteni egy új logót (eza mostani egy kicsit sötét tónúsú) ? Az egyetlen kérésem annyi lenne, hogy szerepeljen benne kedvenc rajfilmfigurám (gondolom csak a feje fér bele), Charlie Brown, illetve a fej mellett még a nevemet szeretném kiíratni kb. ilyen cartoon style fonkészlettel 😊
Képet külön nemtok betenni, de itt találhattok sokat
Snoopy
elõre is köszönöm valakinek a fáradozását, esetleg ha pesti, akkor egy behûtött sörrel tudom munkáját honorálni 😊
Megértéseteket elõre is köszönöm,és aki neki is áll 😊
Amúgy a hátteret rátok bízom,de olyan legyen ami illik a Mclarenhez 😉
Csak nem a kocsit szeretném oda hanem ezt:
És amikor elmegy a kocsi oldalra...akkor húzza maga után a nevemet(Attila889)
Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water
a 2. képet azért hagytam ki belõle mert, nemláccik belõle semmi, meghát nem is fért bele a szûk 8 kib-os mérethatárba.
de remélem azért elnyeri tetszésed😊
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water
Kép1
Kép2
Kép3
Úgyképzeltem,hogy ez a 3 kép váltsa egymást.Lehetséges a dolog?
Köszönöm <#worship>#worship>
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
nem kell bonyolultnak lennie csak forogjon villogjon és énekelje h jingle bells😄
komolyra forditva
szal ez a kocsi meg ez a kocsi válcsa egymást ha lehet 120*20ban és rajta h maffioso
\"If in doubt, flat out!\"
És a bal felsõ szélét letudnád gömbölyíteni? Köszi. :]
amúgy Firefoxos vagyok
CHELSEA FOOTBALL CLUB
CHELSEA FOOTBALL CLUB