Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
2. ez nem fér bele 8kb-ba
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
tessék, hó. 😊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
nem az, de hátha tetszik. 😊
?
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Szeretném, ha ebbõl a képbõl csinálnátok nekem egy 120*20-as logot! Valamelyik sarokba pedig írjátok be a nevemet, de csak annyit, hogy Gabor 😉
Elõre is thx!
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Képek:
Ui: Bala10 ha kérhetném te csináld meg a logomat mert te nagyon profi munkát végzel 😉 Persze csak ha ráérsz.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
★ 汤姆 李
ez sikerült még. jó így?
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
de a mostanibõl senki se vagy collector a hl-esbõl?
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
★ 汤姆 李
ezt a képet kérném, ahol az incrysis felirat van oda kéne írni a nevem, 1általán nem muszáj animáltnak lennie.köszönöm😉
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Itt van hozzá egy kép:
Legyen beleírva valahogyan hogy DANESZ.
Ha megtudjátok csinálni akkor köszönöm szépen elõre is 😊
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Kéne valami progi amivel mozgóképet tudok kreálni (gif-képeket logónak)
Ha lehet magyar nyelvû (nem baj ,ha nem ingyenes "megolodom")
JA ,és ne photoshop ,mert az van (csak nem tudom hogy kell avval)