Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez a minõség gáz mi?:S átmenet nem lesz jó igy:S
és a gyorsasága igy jó?vagy még megprobáljam lassitani ha az átmenet mûködne leehetne még lasitani de sztem csunya igy
...
akkor megoldom vhogy h lasab is legyen és h 20 kb-os korlát meglegyen...😊
...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Barcás:
és a rossz tottenhames link:

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Barcás:
Tottenhames:
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
...
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Ui.: Azért 2 nap mert ne irja mindenki azt hogy 2 es pont meg 3 as pont. De igazuk is lenne. Nah mind 1 elõre is kösz (bár még anyagot se linkeltem az új faszihoz 😊
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
<#worship>#worship>
Ha nem jó akkor bocs de télleg nem tudok többet mert sok lenne
...
...
Szeretnék kérni 1 logót én is. 150x25 nagyságút, fekete üzenet fejléchez igazítva. Bence007 legyen névnek beleírva légyszi, He's the boss felírattal, és az emberbõl is maradjon meg benne valamennyi. Ha animált lenne annak még jobban örülnék. Ennek a képnek az alapján, nem tudom, hogy ez lehetséges-e? Köszönöm elõre is!

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
4 büntipontnál nem látszik a logó
DFTBA ಠ_ಠ
SpeedXHUN ajánlotta ezt a fórumot😊 Valamelyikõtök készített neki egy fasza kis logo-t,egy oylasmira lenne szükségem nekem is😊 Kb ugyanaz jó,csak ///E30 felirattal😊
KÖszi szépen!
E30 4ever
Jah és még ittvan kisebben is az EA:
Ui.: Az EA logot azért linkeltem hogy hátha megtudod csinálni hogy egy kicsit nagyobb és élesebb legyen a crysis hapi melett az ea. De igy is nagyon brutál szal ezt az ea témát csaka kkor ha unatkozol 😄 . Elõre is kösz
Nem voltál túl aktív barátom... de tudod mit? tiéd a pálya. hajrá!
csak ne olyan gyorsan dolgozz, mint kandurex-logóján...
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
mondjuk, a jelenlegiek duplája jó is lenne. 😊
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
uncsiból csináltam egy ilyet, ha tetszik, akkor használd. 😊