Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nehéz? dehóógy!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
1 focista,gólt lõ és gólöröm.Valahogy képekben leanimálva vagy nemistudom valahogy így kellene<#confused>#confused>
Mondjuk ez kemény dió lehet😊Ha nagyon nehéz akkor felejtsétek de hátha összejönne valahogy!
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
DFTBA ಠ_ಠ
Vlmi télies logót kérnék rendelésre!😄
Olyasmire gondoltam,amin nagy szép hópihék esnek,és legyen ez a szöveg kiírva:TrákDí 6,6méteres hóatot akar'
A hátteret a betûtípust és minden mást a fantáziátokra bízok mesterek!😄
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
(és nem 2.pont ,mert nem vállalta még senki! és nem is 3.pont ,mert nem új logó lenne és nem is új a mostani )<#hehe>#hehe>
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Szeretnék valami ujjítást a logómon ,de nem válnék meg a jóöreg Master chief-tõl sem.
Nem tudna valaki valmien mozgást vagy szövegeffektet csinálni bele?Nembaj ,ha valami teljesen más lessz a végeredmény ,egyedül csak a mozgáshoz a képhezés a c0llect0r felirathoz ragaszkodnék.nagyon megköszönném ha valaki megalkotná.Köszönöm!
parancsolj 😊 középen van a szöveg, mivel máshogy hülyén nézett volna ki.
DFTBA ಠ_ಠ
tudom, nem rég kértem tõletek logot, de azóta VIP lettem 😊 és most szeretnék kérni egy nagyon ütés 150x25-ös logot 😄
ez a kép kellene úgy, hogy a háttér illeszkedjen valamelyik fejléchez..., azt rátok bízom, hogy melyik színûhöz 😉
és valamelyik alsó sarokba kéne a nevem (Gaba22), de úgy, hogy felvillanjon... (kb. úgy, mint Bala-nak 😛)
Elõre is nagyon szépen köszönöm! 😄
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
😞