Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Manchester United FC
#95156 ? porcukor _
#95149 ? _
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Az egyik szürke árnyalat legyen a háttér, nevem(jhetedikj) legyen kirakva fehér porból és jöjjön a képbe egy szívószál ami felszívja az egészet.
thx 😊
anno 1987

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Csak lusta voltam animálni és egy kis motion blur-el effecteztem, hogy úgy tûnjön mint ha... xD
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
http://gamefarm.hu/
Szeretnék kérni egy 120x20-as logót kérni EBBÕL a képbõl. Olyasmi fílingût mint Szomszédé, Viktor névvel.
Elõre is köszönöm ha megcsinálja valaki! =)
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
к.ιηтнуα.
Szeretnék kérni megint egy VIP logót.A kép ez lenne.
Az animációt rátok bízom😊..a név szokásos: Szomszéd
Elõre is köszöntem szépen😊
Szerk.: ha lehet illeszkedjen valamelyik fejlécszínhez
к.ιηтнуα.
Nem volt más ötletem... De megcsináltam 😄
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
hungary: tiédet is köszönöm,de nem olvastad el a hozzászólásomat 😄
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Az is jó ha a felsõ képrõl csak az autó lámpa-hûtõmaszk részét kiszeditek, plusz a nevem.
plz!!!
ezt a logót szeretném,hogy feldobjátok. nevem+dizájn
ennek a képnek a balközép részébõl a csíkozást rárakni meg a nevemet valami AC stílusban 😄
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
szeretnék egy VIP logót kérni
A képek:
elõször ez villanjon be:
kép
utána:
kép1
és:
kép2
nevet is szeretnék,(csizihungary) az pedig a képek után látszana:
ilyen betûtípussal ha lehet😊
Spin Cycle
köszönöm annak aki megcsinálja
üdv
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
logonak Ezt szeretnem ha lehetne s a nevem is vhogy latszodjon ha megoldhato!Koszi elore is!<#law>#law><#awink>#awink>
i7 azt szevasztok :P
Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu
Szükségem lenne a mostani logóm helyére egy új, Batman logóra.
Ez a kép, mármint Batman testi része a bal oldalon nézzen a nevemre. A Logan nevemre. hasonlóan ahogy most van. Természetesen vmi egyediséget is elvárnék az új logótól. pl villogjon, vagy batman hirtelen lecsapjon illetve elõbukkanjon.
Köszi elõre is.
150x25 képet szeretnék,
Ez - Ha meg lehet oldani, akkor a jobb alsó sarokba legyen írva, hogy Dragon
Vagy ez - Itt bal oldalra szeretném a Dragon nevet és jobb oldalra kerülne a kép.
Elsõ variáció kellene igazából, de ha megtudjátok oldani, hogy mindkét kép szerepeljen pár mp-es váltással, az nagyon szupi lenne!
Köszönöm elõre is!