Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
É a nevem betûstílusa lehetne szögletes?Hogy hasonlítson a MOMO-hoz?
Bocsi hogy variálok.<#worship>#worship><#worship>#worship>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
De lehet még2 kérés?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
(Nem villódzik a neved, mert akkor megkellett volna kettõzni a framek számát, az meg minõségromláshoz vezetett volna - max 20 KB...)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
(nálam pont 20kb, sztem ki fogod tudni tenni, feltéve ha tetszik 😄)
Szeretnék egy jó darkos, "horrorisztikus" logót.A név ugyebár zzeN, és úgy kéne h villogjon, "szikrázzon"😊A betûtípus talán legyen ez, de lehet más is, attól függ mi illik majd a logóba.Ja és a színét is rátok bízom, lehet fehér nem muszáj megint pirosnak lennie.
Köszi!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
1000%os ránagyításnál mongyuk nem tökéletes de az nem az átmenet miatt van :p
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Lenne egy olyan kérésem h valaki ezt a logót csinálja meg nekem át menetesbe
elöre is köszi:]
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
errõl a képrõl
úgy hogy oda legyen írva hogy : martinez01 a mérete legyen olyan hogy betudjam ide az sg fórumra rakni logónak kössz!
De ittvan még kép a MOMOhoz:

Gyönyörû lenne ahogy elképzeltem, kár hogy nemtom leírni.
Szeretnék egy logót kérni.
A képen az a szürke fekete momo felirat így ferrdén és kiegészítve mozokghatna folyamatosan lefele?
Elõre is köszi!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
szeretnék 1 logót, amin elõször EZ a kép jön be majd követi 1 felirat: TAKES THE CONTROL(fehér nagy betûk az 1 kép ellõtt), aztán bejön EZa kép 1MP után pedig a nevem (fehér betûkkel a kép elõtt)!
elõre is thx!
Ilyen betütipussal szerezném a képhez illõ szíben, hogy Scott
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
#73083: köszi
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Soloé aljasabb, de mindkettõ hibátlan!
Sztem váltogatom majd õket 😄 Köszönöm mégegyszer!
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Az kéne belõle ahogy Bõrpofa néz ki a deszkák közül.
És vmi beteg villódzósra gondoltam. 😄 És Synitka feliratot rá vmi kopott betûkkel. 150*25-ös kéne FF-hoz.
Köszönöm szépen!
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Nem száll meg tõle az ihlet... 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB