Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Maga ez lenne a logó és akkor balra valamit valahogy.. nekem semmi sem jutott eszembe és ragaszkodom nagyon ehhez a képhez valamiért. =)
v.1 FF >>
v.1 IE >>
v.2 FF >>
v.2 IE >>
( A legvilágosabb szürke fejléchez igazítva. )
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Esetleg ezt könnyeb lesz megcsinálni logonak, csak a jobb alsó sarokba kellene az hogy: CASSONE
Meg ha olyat lehetne, hogy például bevillanjon rá elõször egy 10-es, aztán egy 7-es szám, akkor nao cool lenne <#hehe>#hehe>
Még egyszer köszike annak, aki megcsinálná nekem!!!
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Üdv: Nomak
ebbõl kéne egy logó 😊
és ha lehet akkor vhol legyen a nevem is 😊
Köszi: Smicy
Charade GTti
Ez a kép kellene nekem a logo bal oldalára:
Jobbra ez:
És a jobb alsó sarokba mondjuk a nevem: CASSONE
Remélem tudtok segíteni! Köszi szépen elõre is!
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
help
Túl nagy a felirat, ha meg lekicsinyítem olvashatatlan.
Max annyit lehet, hogy váltakozik 2 kép : Ghost <> Rider
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
És vmi beteg villódzósra gondoltam. 😄 És Synitka feliratot rá vmi kopott betûkkel. 150*25-ös kéne FF-hoz.
Köszönöm szépen!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
★
szeretnélek megkérni titeket, hogy alkossatok egy frankó logót ebbõl a képbõl 150*25 méretben, a böngészõ FF.
Semmi extra, a kép jobb oldala szeretném ha a fejlécem színével egybeolvadna, egyéb elképzelésem nincs(ugye a lényeg Statham arca), a többit a kreátorra bízom.
Bárki is csinálja, hálás thx neki elõre is!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
24 - Exile -Nov.23
Alap kékszínû csíkkal megegyezõ színû logót szeretnék kérni aminek jobb szélén ez: <#wilting>#wilting> a smiley van, balra pedig valami szolíd betûtípussal annyi, hogy GAther, köszi szépen elõre is.
01110000 01110010 00110000
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"