Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
met én nemtalálok semmi képet, meg ti sokkal jobban értetek ehez, dehisz.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
gportal.hu/portal/game1/image/gallery/1151675053.jpg ez lenne a kép és a szeme kéne belõle... ahogy néz és jobbra tõl lenne a nevem azzal a betûtípussal
WhitE AngeL
Ahol elküldöd az üzenetet (a 'Mehet' gomb mellett) van a 'Képfeltöltés' gomb...azzal sikerülni fog.
Ha valamiért mégsem, akkor meg feltöltöd valami más oldalra és beírod ide a linkjét, vagy használod az 'URL beszúrása' gombot.
Ha valamiért mégsem, akkor meg feltöltöd valami más oldalra és beírod ide a linkjét, vagy használod az 'URL beszúrása' gombot.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Mi az, hogy nem szúrhatsz be linkeket??? :S
Akkor beírod nem, vagy beteszed a képet.
Akkor beírod nem, vagy beteszed a képet.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
nah szóval kellene egy logó csak az a baj, hogy 30 napig nem szúrhatok be linkeket... valaki ha felvenne Xfiren: djnarko vagy MSN-en: [email protected] Köszi elõre is
WhitE AngeL
na gyerekek ilyen se volt még 😄
kérek egy logóakt.
valami mozgót, nevem nem feltétlen fontos bele, de ha lehetséges legyen benne vmi jack felirat. nemkell illeszkednie a kékhez feltétlenül.
elõre is köszönöm a kedves megalkotónak, nyugodtan csinálhattok többen is, majd felváltva használgatom õket. 😊
kérek egy logóakt.
valami mozgót, nevem nem feltétlen fontos bele, de ha lehetséges legyen benne vmi jack felirat. nemkell illeszkednie a kékhez feltétlenül.
elõre is köszönöm a kedves megalkotónak, nyugodtan csinálhattok többen is, majd felváltva használgatom õket. 😊
Pain is inevitable. Suffering is optional.
fasza lett, köszönöm szépen😉
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Már Japep megcsinálta neked : #73041
Hy! Tudnál nekem csinálni 1 Ghost Rider feliratú mozgó logót? A hátteret rádbízom... <#szomoru1>#szomoru1><#kacsint>#kacsint>
★
Na ez így már kevesebb mint 20kb, kiszedtem pár képkockát, észre sem veszed xD
Szerk.: Nem a betû szíkos hanem ami fölötte van layer xD
Szerk.: Nem a betû szíkos hanem ami fölötte van layer xD
amúgy nem muszáj olyan csíkosnak lennie a betûknek...mehet rá más is😉
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
köszi, jó lett csak nem engedi berakni, mert 21 kb:S
ez fasza lett, kösz szépen!😄 ez FF-hez van vagy IE-hez?nekem az FF-es kéne, ja és szer. ehhez a fehér betûszín illik vagy más jobban állna hozzá?
De nemis!-------------------[<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>]
Elég csak a betût.
És lehetne erõsebb sárga?(mint a pedálon)
És h megoldható:Gerry_
betûbetû2
Elég csak a betût.
És lehetne erõsebb sárga?(mint a pedálon)
És h megoldható:Gerry_
betûbetû2
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?