Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Háááát, nem igazán tudok villódzást csinálni... :S
Meg a vízipipa sem teljesen kivehetõ... Reméljük valaki másnak jobban sikerül! 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
150*25-ös legyen, animált: Úgy kéne hogy a vizipipát kivágod körbe, és beteszel egy háttért(lent van).. felirat :ilyen betûtipussal legyen írva hogy Atikah_ és villogjob úgy mint egy rossz lámpa 😊 vizipipa ugyanígy csak ne olyan sûrûn. És még keret legyen az a lényeg
háttér:
Hajrá, köszi elõre is!
Sokmindent meg tudok csinálni, de nincs "fantáziám"... 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Tudom, nem pont olyan, mint ahogyan azt leírtad, mert:
- nem lehet a csík alá/fölé tenni a feliratot, mert olvashatatlanul kicsi
- nem igazán jó ez a fajta font (amit megadtál) ilyen kis méretben...túl vastag.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Szeretnék egy logót, le is irom, hogy milyennek képzeltem el:
Ez lenne a kép:
Ha lehet akkor animált legyen, egyszer ne világitson a lámpa (tehát legyen egy kicsit sötétebb az ut és az autó is). Azután késleltetéssel jelenjen meg a képen lévö állapot.
A nevem elég, ha csak ilyenkor látszik, a vonal felett a vass, a vonal alatt a 17 , és valami hasonló betütípussal:
Jah igen, és a ferrari logo is elférhetne valahol.
Elõre is köszi<#vigyor3>#vigyor3>😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Ebbõl a kébõl szeretnék egy 120*20-as logót FF-hez és átmenet nélkül.A név a nickem legyen és a bal oldalom van hely.
És itt van egy másik abibõl lehetne úgyan így.Köszönöm

-az addig oké h ott egy ostor mert jo ötletes de ha legább ott van akkor arányosan kicsinyitsd össze
-a betütipusnál ha észreveszed hogy nincs _ jel akkor legalább illeszd valahogy oda h ugy látszon mintha ahhoz tartozna
-és ezen hol a keret ?
...
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
150*25-ös logót kérnék 😄 Bármien lehet, csak kikötések: Animált, atikah_ felirat, keretes legyen hogy bármien színû logó fejlécem lehessen.ennyi
Köszi!
Visca el Barca! Visca Catalunya!
sry, megfogtok kövezni, hülyeséget csináltam, majd csinálok magamnak, vegxétek úgy mintha megse szólaltam volna, bocsi 😊
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Meghalt PS-em és szeretnék kérni 1 logót töletek téma: pálcika emberek
és mozogjon ennyit tok adni xDD remélem megoldható lenne 😊
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
amúgy nehéz, ha nem tudni mit szeretsz. 😊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
<#worship>#worship><#worship>#worship>KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!<#worship>#worship><#worship>#worship>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
(Mert már több hasonlót is láttam, pl PJacknek... 😄 )
CHELSEA FOOTBALL CLUB