Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérnék egy logot http://filmbuzi.hu/files/film2008/marvel_logok.jpg alapján
Elõre is THX a munkát
Elõre is THX a munkát
Mivel a Hollandok kiestek ma ( <#rinya>#rinya> ) Szeretnék kérni egy ehhez hasonló logót:
Lehet 150x25-ös is a lényeg hogy valami Razer logó legyen benne, nem ragaszkodom a kékhez. Nevemem végigfuthatna egy fénysugár(remélem érthetõ mire gondolok) ha belefér. Bármelyik VIP fejléchez illeszkedhet, de ha nem passzol az se gáz. FF alól írok. Nem sürgõs, tiudok várni. Voltam logokovács tudom mennyire unalmas néha.. 😄
Elõre is köszi.
Lehet 150x25-ös is a lényeg hogy valami Razer logó legyen benne, nem ragaszkodom a kékhez. Nevemem végigfuthatna egy fénysugár(remélem érthetõ mire gondolok) ha belefér. Bármelyik VIP fejléchez illeszkedhet, de ha nem passzol az se gáz. FF alól írok. Nem sürgõs, tiudok várni. Voltam logokovács tudom mennyire unalmas néha.. 😄
Elõre is köszi.
Ám legyen :p
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
hali! tudna valaki olyan logót csinálni, amiben a linkben levõ legfelsõ macska kicsiben bele van operálva? ugyanilyen kék háttérrel, mint a fórumban ez a csík, és a nevemet feketével, a mostanihoz hasonló betûtípussal, esetleg kis mozgással... köszi!
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Az h fehér.
Ja ok. Így viszont eléggé ciki<#szomoru1>#szomoru1><#hehe>#hehe>
Hmm... asszem vágom akkor ugyvan hogy nem a méret a lényeg hanem az animációk száma? Mert akkor mást kellene kitalálnaom.. hamajd eszembe jut vmi akkor írok..
Jaja, de az már a kész gif.
A psd-ben meg benne vannak rétegenként, ezt már így újra kellene csinálni... :S
A psd-ben meg benne vannak rétegenként, ezt már így újra kellene csinálni... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Ottvan
Bocsi, de az már nem fog menni...véletlenül letöröltem a psd-t...pedig ez nem jellemzõ rám, még soha nem fordult velem elõ... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Pont ilyenre gondoltam, csak annyi hogy a betûszín legyen fekete.
Kössz.
Kössz.
DoBoZ-sör?<#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Hali!
Egy olyan logót kérhetnék, amiben a háttér ugyanolyan kékes, mint a forumba, és abba egy egyenes pirosas lézer beleégeti a nevemet? Kézírásos, de nem csicsás style ban. A név meg ottmaradna 2-3 mp ig és csak utána kezdõdne ujra az animáció.
THX
Egy olyan logót kérhetnék, amiben a háttér ugyanolyan kékes, mint a forumba, és abba egy egyenes pirosas lézer beleégeti a nevemet? Kézírásos, de nem csicsás style ban. A név meg ottmaradna 2-3 mp ig és csak utána kezdõdne ujra az animáció.
THX
Húdejó<#eljen>#eljen>
Nagyonszépenköszönöm.<#worship>#worship>
Nagyonszépenköszönöm.<#worship>#worship>
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Hali.<#integet2>#integet2>
Szeretnék kérni egy logót.
Itt egy kép.
Olyasmit képzeltem el, hogy az alapja a zászlót tartó "ember"; mellette pedig 3 részletben jelenik meg a képen lévõ 3 szavas felirat. És ha belefér, akkor utána a nevem is. 150*25ös méretben szeretném, FF böngészõt használok.
Elõre is köszi.
<#vigyor4>#vigyor4>
Szeretnék kérni egy logót.
Itt egy kép.
Olyasmit képzeltem el, hogy az alapja a zászlót tartó "ember"; mellette pedig 3 részletben jelenik meg a képen lévõ 3 szavas felirat. És ha belefér, akkor utána a nevem is. 150*25ös méretben szeretném, FF böngészõt használok.
Elõre is köszi.
<#vigyor4>#vigyor4>
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Sziasztok srácok tudnátok nekem erre a logora tenni egy fel iratot az legyen rajta hogy SANYIX de még valami animáció-t is ha tudnátok az jó lenne (nem VIP méretbe) elõre is THX
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
...mivel én csináltam neki azt is (#73223), ezért megvolt a .psd és így könnyû... 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Sziasztok..😊
ez egy banner, de ezt valahogy alakítsátok már át logóvá plz, jah és ha lehet úgy legye már, hogy <|HK|>. Köszi.(Ha mást csinátok, de ilyesmi alappal, az se gond!) csak úgy legyen ahogy írtam <|HK|>. Köszi.😊
ez egy banner, de ezt valahogy alakítsátok már át logóvá plz, jah és ha lehet úgy legye már, hogy <|HK|>. Köszi.(Ha mást csinátok, de ilyesmi alappal, az se gond!) csak úgy legyen ahogy írtam <|HK|>. Köszi.😊
Talán az enyémen 1 fokkal jobban ki lehet venni, de még így is túl vészes :S A pipa nálam nem villog, de becsíkoztam xD

Nem gond, hogy így csináltad, mert nagyon tetszik, köszi!!!😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\