Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy vállalkozó szellemû egyéniség csinálhatna nekem egy 120*20as logót ebbõl
elõre is köszönöm 😊
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
http://9gag.com/gag/5135249
Mama2 utan szabadon...meg hogy noveljem az egom 😄 valaki belerakna egy logoba? 😄
scary felirat...hasonlo mint a mostani....meg villoghat is az egesz log meg hasonlo beteg dolgok 😄 ... meg ilyen "uveg hatast is ha lehetne" .
jah es megkerek mindnkit h ne eljen vissza a kepemmel.köszönöm.

...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
★ 汤姆 李
ebbõl a képbbõl tudtok nekem csinálni egy logot? 120*20 és ha lehet legyen beleírva a nevem(Andr0 <== nullával)
thx elõre is
Armin & Ayu fan
a köv. képen, pedig már ott a köv. páciens, aki már kicsit be van "rezelve".... 😉
Xbox Live: Lunatic HUN
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
majd a mûvész urak csinálnak jobbat, én csak unatkozásból csináltam meg...
Valaki ezekböl a képekböl csinálna nekem egy logot?
a VOLVO jel bal oldal legyen és forogjon, középre valami jo betükkel😄
ez:Sunyi a jobb oldalra a BMW jel azis forogjon köszi szépen!
kép:

Scania 4 es széria,124L 360 a Király!
Szeretnék kérni egy kis méretû logót^^ legyen rajta hogy Rocco, illetve ez a smiley :
Elõre is köszönöm a müvészek munkáit ! <#taps>#taps>
Szeretnék kérni egy 120x20-as logót ezzel a képpel:
Legyen ráírva: Tomika
Kösz!
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
★ 汤姆 李
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Ezen a logón szeretnék egy változtatást ha lehetne. Az elképzelésem pedig a következõ: vagy ezt benyomni még+ba ha belefér vagy pedig a mostani csávó helyére odatenni ezt vagy pedig ezt. Remélem valamelyik megoldható, elõre is köszönöm😊
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
WhitE AngeL
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Ha nem nagy gond akkor ne VIP méretü legyen.
Firefoxot használok.

Ha lehet úgy mint azt a legendásat csak a legenda logó ne legyen rajta.
Elõre is köszi.
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
WhitE AngeL
Hogy mind3 bennelegyen és szépen látszódjanak a dolgok.
Elõre is köszi.
És egy G-betût köszi.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...