Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://9gag.com/gag/5135249
még 1 próba <#zavart1>#zavart1>
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
szeretnék egy 120*20-as logót, itt a kép úgy szeretném hogy ez a kép legyen bal oldalt és mellé írni hogy Eva Mendes, a berûtipust meg hogy milyen módon írjátok oda rátok bízom, csak ne arial legyen, köszi elõre is
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
így meg a felirat alig látszik 😄
nembaj te legalább szóltál, hogy ratyi lett 😄 <#zavart1>#zavart1>
De azért htx még1x<#law>#law>
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
de mind1, nem tudok pselni ....
#73593 erre ráleshetsz ha van kedved😊(tudom nemrég lett új logóm, de olyan fasza lenne az<#idiota>#idiota>)
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
köszi
Ha egy JÓ CSS serverre vágysz: \"87.229.26.68:27015\" \"87.229.26.68:27075\"
Köszi<#worship>#worship>
Ha egy JÓ CSS serverre vágysz: \"87.229.26.68:27015\" \"87.229.26.68:27075\"
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
DöflingR sry de nem ilyen egyszerüre gondoltam
★ 汤姆 李
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
bár nem nem villogós, azt az üveg hatást meg nemtom hogy kell 😄
(szöveget nem tudtam rendesen megoldani xd)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Vallami szépet.
Köszi.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?