Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
EEE 1899
Ha mondasz egy színt akkor a betûtípuson elgondolkodok
(próbáltam én itt mindenféle színt de a fehér volt a legjobb szerintem)
Szóval hajrá😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
a betûtípus lehet h más kéne...nem tudom😄 a fehér szín helyett milyen szín illene a képhez? ja meg még az h a nevemet nem tudnád egy kicsit jobbrább tolni, h jobban látszódjon a feje?amúgy perfect😉 köszi
lehet h már csak holnap tudok reagálni ha megcsináltad, fáradt vagyok már<#nevetes2>#nevetes2>
szerk.: ha fehér illik akkor maradjon az, betûtípust rád bízom😉
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Remélem tetszik... a neveden sokat gondolkodtam
Ha nem tetszik nyugodtan szólj, azon még tudok változtatni, ha esetleg más betûtípus/színt szeretnél!😊
Egy VIP-s logót szeretnék kérni ebbõl a képbõl, csak a feje kéne mondjuk a galléráig. Balra oldalt kéne lennie a fejének, jobb oldalt meg a nevemnek. Vmi animot rárakhattok, a nevemre vagy a képre, nekem mindegy. Font lehet bármilyen, csak illeszkedjen a logóhoz. Meglehetne csinálni h a mostani fejléchez igazodjon? Mármint h átmenjen feketébe pl. a fej után. Elõre is köszönöm szépen!ebbõl
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
rajzolj meg benne minden framet, majd image ready-ben idõzíted, optimalizálod és kész is<#papakacsint>#papakacsint>
Neked mit kéne csinálni?
Nem tudom mennyire nyeri el a tetszéesedet. Ha kell valami extra dolog rá akkor szólj😊
★ 汤姆 李
256 van alapból, azt írd át kevesebbre és próbálgatsd, hogy úgy mekkorA a mérete...

DFTBA ಠ_ಠ
Pszt.
A lentebbi képet szeretném ha elkészítenétek nekem 150x25-ös méretben. Bal oldalra valami kellemes betûtípussal és a képhez illõ színnel Fox kerüljön. Ha lehet animáció legyen benne, darkosabb stílusban. Villám, esõ ilyesmire gondoltam.
Elõre is köszönöm.

Szeretnék kérni egy logót. Két oldalt lenne kicsiben a magyar zászló középen meg az ötkarika (olimpia) és villogghatna rajta hogy Hajrá Magyarok!.
Elõre is köszi!
EEE 1899
köszönöööm <#worship>#worship><#taps>#taps>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Egy logot szeretnék kérni egy horor kép kelene az én nevemel oda rakva és mozgo lgeyen ha lehetne..
elöre is köszönömy...
Kérhetek valakit, hogy csináljon nekem egy vip méretû logót?
A lényeg, hogy ebbõl a két képbõl legyen..
Szóval ha lehet akkor váltakozzanak..
Valami kis keret lehet neki, de csak halvány..
Meg a nevemet valami jókis betütipusal odalehetne vésni..
Elõre is köszönöm.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE