Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Keresek valakit aki egy motoros-bandának elkészítené a logóját (elképzelés van, csak meg kéne rajzolni), amit pólóra, zászlóra stb. - csak saját felhasználásra, nem kereskedelmi célból - lehetne majd tenni.
Részletek privátban.
Kösz.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Én is avatart szeretnék kérni a fantáziátokra bízom a lényeg hogy szerepeljen rajta a Kabel15 felirat 😊
Ha van kedvetek többet is csinálhatok hogy lehesen választási lehetõségem!
A lényeg hogy jól nézen ki! (ja és fiu avatar kéne szóval ha lehet ne rózsaszin legyen ) 😄
Elõre is köszönöm!
Üdv:Kabel15
BattleTag: kabel15#2672
elore is kosz
Amugymeg pro codder vagyok! 😊
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
DFTBA ಠ_ಠ
ha kellenek képek a kovácsnak irjon és belinkelem.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
És ha megoldható akkor 3 szöveg legyen rajta ami váltogatja 1mást...
Ez a 3: "Call of Duty 2" "Pr gaMR": Pr = piros, = szürke, ga = piros, és MR = szürke.És ez legyen az ucsó : MusztY. M = piros, uszt = szürke, és Y =piros.
remélem nem kértem nehezet. elõreis nagyon köszi!
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Az elképzelésem annyi,hogy a SPENCER forog,villog vagy ilyesmi a többit rátok bízom.Csak ne legyen gyerekes.Valami modern lenne tetszetõs.
Elõre is köszönöm.<#worship>#worship>
Légyszi csinálja meg valaki nekem.....
Ha egy JÓ CSS serverre vágysz: \"87.229.26.68:27015\" \"87.229.26.68:27075\"
A mostanihoz hasonló logót szeretnék kérni, sötét alapon fehér betükkel irja hogy NoName, egy jó animációval, VIP méretben, átmenettel. Köszönöm szépen!
Ebbõl a képbõl valaki csinálna nekem VIP logót?
(bocs a nagy képméretért)
Elég ha csak a stadion szerepel a logón, a háttérnek, és a víznek nem muszáj. A képen az FZolee felirat legyen, mindegy milyen betûtipussal. Az FZolee feliraton legyen valamilyen animáció, az is mindegy, hogy milyen 😄
Köszi elõre is!
Ez lenne a kép,csak nem engedte bemásolni
Szeretnék csináltatni egy logót a következõ képbõl:
Úgy gondoltam,hogy a csempére valahogy sréhen fentrõl lefele egy Jim felirat lenne jobb oldalt,valami sötét zöldes meg világoszöldes árnyalattal,ami illik Joker karakteréhez.Legyen kicsit giccses a felirat típusa,de ne nagyon.Mondjuk legyen sötétzöld a Jim felirat és világoszöldes a kontúrvonala.
Elõre is köszönöm!!

Charade GTti
Hát nem tudom... remélem neked jobban tetszik😊
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
1 logót szeretnék kérni, bár gondolom nem meglepõ 😊
Ebbõl képbõl:
kép1
majd a végén a nevem valami olyasmi betûstílussal, mint ami a 'kép1'-en van
nem VIP-es
kössz!
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
Charade GTti
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
szépséghiba korrigálva, név jobbracsúsztatva
hop a D