Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Soultrain
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy 120*20-as world of warcraft-os logot. Ha meg lehet oldani akkor vmi night elfes beütést szeretnék neki😊 Pl.: lehet egy night elf logo + 1-2 nyílveszõ, de a fantáziátokra bízom 😊

Köszi!

Grove4
OFF
De az nem falcone-é volt hanem Crain é

(valaki nekem is megcsinálná?)

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

zeli
Jah tényleg, de én nem azét csináltam, hanem mert ez adott ihletet :|
de sztem jóa lett...ritka mikor egy logóm tetszik nekem is 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Dark05
dögös 😊

Misi az ezredes
Remélem ez jó lesz FaceSeth!!!

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Grove4
#74300 és #74299-re valaki?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Fitti83
Sziasztok! Valaki tudna nekem egy normális logót készíteni?
Az elképzelésem annyi lenne, hogy egy murcielago legyrn a háttér aminek füstöl a kereke és a nevem(Fitti) valamelyik oldalra kiírva villogva.

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

leoon
valaki lécci, kössz

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

Dark05

ha tõlem kérded, akkor teljesen Rád bízom 😊

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Hakan
Me ez egy ugrálós macska

Drephis
mé ugrál? :|

help

NateRiver
thx 😄

Hakan
jaj 😄

NateRiver
http://fc03.deviantart.com/fs8/i/2005/277/6/6/Avy_Version_II_by_crouching_kitty.gif

Ebböl logot ha lehetne kösszi
(nemtudom hasznalni Url beszurasat egyenlore)

jaaah Tomy Hewit?😄XDLegjobb😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

offkorz
enyém meg nem:-|

Sabcsee
enyém is jokeres<#zavart1>

kaka

Synit HUN
Hát õõõ.... Nem!
De itt az elsõ oldalon van azonnal 3 féle Joker logó.
Az enyém bõrpofa <#mf1>

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Neked meg úgy néz ki a logód, mint a Falcone zsák/maszkja😄 Jól látom?😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Enyémre gondolsz?<#smile>

Grove4
jah és a csíkok legyenek egy kicsit jobban láthatók,de maradjanak fehéren!

Grove4
Sziasztok,nemtudom hogy lehet e ilyet kérni,de a jelenlegi logomat szeretném leadni "javításra" az lenne e kérésem,hogy a csíkok ne legyenek ilyen pixelesek,tehát simábbak,a logo felülete legyen olyan,mintha be lenne lakkozva,tehát fényes😊(mintha vizes lenne és rásütne a nap)😊 és a betûtípus is változzon meg valami jófélére,ha kérhetem,elõre is köszi.

Synit HUN
Hûû de trendi lett a Jokeres logó XD

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

matyi0323
Sziasztok, én is egy logót szeretnék kérni, még sajnos nincs😞:S, ha lehetne olyan legyen, hogy: matyi0323 felirattal és kerülje meg egymást a két adat ( ha lehet fent és alul ) aztán álljon meg rendesen balról jobbra. Ha nem lenne nagy kérés, meg tudná csinálni nekem valaki? Elõre is köszi!!<#worship>

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Misi az ezredes
milyen kéne? elképzelés?

Autó legyen rajta vagy rám bízod?

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Sziasztok!

Tudna a részmere valaki valami cool logót készíteni a mostani (valljuk be elég nem túl fantáziadús) helyett??

Nagyon-nagyon megköszönném!

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Fúú én tök jól elképzelttem,csak sajna nem értek hozzá<#shakehead>
De szurkolok,hogy jó legyen<#wave>

Kojiro
Tisztelt logómesterek,

több mint 5 éve ezt a logót használom, legyetek szivesek és turbózzátok fel nekem egy kicsit!
legyen hasonló mint ez, csak a célkereszt zoomoljon ki vagy be, legyen valami über betütipus, meg effect, ilyenek.
de hát tudjátok ti mitõl döglik a légy...

u.i.: már 4 hete kérem

Kojiro ergo sum.

G04LK33PeR
Logó

Nem szoktam sürgetni, de úgy érzem elég régóta várok rá

LIVE Gamertag: G04LK33PeR

Nagyon köszi!
Jóéjt!<#integet2>

zzeN
köszi, bocs h csak most tudtam válaszolni, jó lett, de az átmenet az böki a szemem😊 te vagy bárki más nem tudná kijavitani??

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Dark05
Szívesen a másik képet majd megcsinálom de most megyek alvadni

Köszi szépen,egyelõre jó lesz!<#taps><#worship>

FZoleee
:S akkor mindegy, marad ez a logóm...
DöflingR
sztem nagyon nem lesz majd kivehetõ a logoban,hogy mi is az..

Nekem is valami ilyesmi kellene,hogy beleépül a nevem a csempébe..

Jó lesz így igen,csak sötétebb legyen mindkét zöld a feliratban.

FZoleee
#74248-ra? 😞
Dark05
Hát most világos legyen vagy sötét, ezt már nem vágom lool

zeli
Jókor szólsz...
Meg ahogy nézem, elég érdekes lesz ezt megoldani..😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

http://filmbuzi.hu/files/content2006/the_joker.jpg

Vagy mondjuk ez a kép is lehetne,a Jim feliratot tartaná a kezében és néha eltûnne,valamint a haja meg szája erõsebb színû lenne.Tartaléknak vagy amelyik jobban tetszik,az lesz<#worship>.Amúgy,ha van kedved,írhatnál privit hogyan is lehet ezeket megcsinálni és,hogy nehéz e.THX

Esetleg jobban besötétíteni egyszerre mindkét zöldet?<#confused>

Dark05
?

Nagyon jóóó!!!Esetleg a Jim felirat kontúrját tudnád sötétebb zöldre?Vagy a belsejét és akkor a külseje lenne világosabb.Szted melyik lenne jobb?

Dark05
Meg egy ilyen 😊

FZoleee
#74248-ra valaki? (nem sürgetésnek szántam, csak érdeklõdök)
Dark05
Igy?

Köszi szépen!!Annyit megtennél,hogy átrakod jobb oldalra és nem fentrõl jön ki a nevem,hanem oldalról?<#worship>

Dark05
Valahogy így gondoltad ?