Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KaszaN
Helló mindenkinek
nem tudna valaki mondani egy olyan programot amivel gif képeket lehet csinálni? Mármint úgy hogy mozogjanak is. Elõre is kösz

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Kojiro
Hell yeah! 😊
Ez nagyon ott van. Köszönöm szépen.
Bocsi a késõi reagálásért, de csak nemrég jutottam netközelbe.
Köszönöm mindenkinek, aki részt vett a projectben!
És köszönöm az akadémiának!

<#taps><#worship><#vigyor2>

Kojiro ergo sum.

Benny04
<#wow3>

RS
Szerintem mikor összeérnek a kereszt oldalai, akkor 1-2 másodpercet álljon meg, majd induljon újra.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

ha valakinek kevés a 8KB, nézze meg ezt a 4KB-os képet <#wow1> <#ravasz1><#eljen>

ghost rider
?

Fodorgyurma

Nah ebbõl a logót kellene egy kicsit tuningolni nekem csak annyi beleszólásom van hogy ilyen beugrós legyen a nevem:

A többit amit tuningol rajta a logókovács nem érdekel csak nézzen ki jól!!
Elõre is köszönöm!!

Maximus4
Én csináltam neked eggyet már rég de nagyon szar lett ezért be sem tettem.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

RS
Ok. 😊

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

ghost rider
Semmi baj 😄
Akkor kicsit késöbb megcsinálom az animációs változatát.

RS
Bocs hogy belenyúlok a munkádba, remélem nincs harag 😊
Animáció néküli, de a kereszt jól látszik.
<#nemtudom>

ghost rider
Nem baj ez van ezt kell szeretni 😄
Nem mondta konkrétan minek a közepére akarja 😄

SLICK
Upsz látom nem lehet hotlinkelni a képet. Ez a linkje: http://www.football-wallpapers.com/wallpapers/real_madrid_1_1600x1200.jpg
Ja igen azt elfelejtettem, hogy a címerbõl elég ha csak egy részlet látszik és esetleg a háttérben halványan látszódhatna nagyobban. Így már nem szükséges a betû árnyékolás. Továbbá azt si elfelejtettem, hogy cask a nevem kezdõbetûje legyen csak nagy, a többi kicsi.

Bocs a sok kérésért! 😊

SLICK
Hy all!

Ebbõl a képbõl szeretnék egy logót. Végülis a Real címer ami fontos. Továbbá annyi elképzelésem lenne még, hogy a nevem legyen rajta, vmi jó betûtípussal úgy, hogy körülötte legyen árnyékolva (ezt úgy értem, hogy a nevem legyen szétmosva a háttérben). Azért gondoltam így hogy ne legyen olyan üres a háttér, mondjuk 120x20-as méretben nem igen lesz ilyen gond.. Ha még belefér a méretbe, akkor a nevem villoghatna vmilyen módon, hasonlóan mint pl. a #74556-ban.
Ha nem gond kérhetnék több variációt a betûtípus miatt?

Elõre is köszönöm!
Byez

DöflingR
Sztem úgy gondolta,hogy az O közepén legyen😄

tibitech
de ha valaki csinálna nekem egyet TIBITECH felirattal az nagyon jó lenne.
csak animált legyen és kafa meg ne legyen buzis😄 elõre is köszi.

a tökéletes gyilkossággal csak egy baj van,senkinek nem beszélhetsz róla.

ghost rider
?

tibitech
akkor szereznem kell photoshopot😄

ghost rider
Úgy tudsz csinálni, hogy a photoshop on belül bemész a window menübe azon belül meg az animacion-ba.

ghost rider
Szerintem meg tudom csinálni rendesen.
Ez amúgy is csak próbaverzió volt 😄

tibitech
halihó mozgó logót h tudok csinálni?

Kojiro
fasza, tetszik, köszi szépen.

a célkeresztet középre tudod tenni? és meg tudod úgy csinálni, hogy ne legyen szaggatott?

amúgy király <#eljen>

Kojiro ergo sum.

ghost rider
Ha valami változtatás kell szólj!

ghost rider
Tõlem most ennyi tellett:

Kojiro
dude ,értékelem, hogy hat hét után valaki komolyan nekiállt, de olvasd már el mit írtam a szinekrõl, meg úgy egyébként is <#help>

Kojiro ergo sum.

balljuggler

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

immovable
misem
Kojiro
ezt nem látom, ti sem?

Kojiro ergo sum.

Kojiro
aranyból és gyémántból! <#hehe><#vigyor2>

Hátöö hátizé:
Igazából elég szabad a dolog még, csak a szinekkel kapcsolatban van kikötésem, de az se 100%ig betartandó.

Háttér valami sötétkékbõl sötétlilába áthajló árnyalattal, a betü legyen mongyuk sárga vagy sárgás-narancs, esetleg fehér/ sárgás-fehér, ahogy szebb lesz. A betûtipus legyen valami über, ahol az "o"-betü kerek, ezért a célkereszt nem veszti el az alakját, de az is szabadon választható. És a célkereszt kör része (azaz mag az "o"-betü) mozogjon valamilyen módon, pl a logón kívülrõl érkezzen meg a logóba és foglalja el a jelenlegi helyét, aztán kis idõ mulva mennyen vissza. A célkereszt kereszet része meg kússzon bele az elsõ "o"-ba, vagy eleve onnan induljon, vagy mit tudom én.
Lényeg, hogy a mozgó részek legyenek folytonosak és oda-vissza mozogjanak, ne újra meg újra kezdjék ugyanazt a fázist megszakítással.

Hát valami ilyesmit képzeltem el, de nem tudom, ki lehet-e vitelezni.
Ötleteket is elfogadok, meg ez se etalon amig ítam. Ha kitalálsz valami jót, mondd el, vagy muti meg, ha tényleg jó, tetszeni fog.

(a mostaninál nem lehet nagyon rosszabb)

Kojiro ergo sum.

balljuggler

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

ghost rider
"Tisztelt logómesterek,

több mint 5 éve ezt a logót használom, legyetek szivesek és turbózzátok fel nekem egy kicsit!
legyen hasonló mint ez, csak a célkereszt zoomoljon ki vagy be, legyen valami über betütipus, meg effect, ilyenek.
de hát tudjátok ti mitõl döglik a légy...

u.i.: már 6 hete kérem "

Én megpróblok csinálni egyet de ne várj semmi egetrengetõt 😄

balljuggler
egcsinálom neked csak írd le pontosan , hogy milyen legyen és mibõl...

Kojiro
Köszi, jól esik!
De tisztába vagyok vele, hogy a halálba is egyedül megyünk...<#falbav><#buck><#shakehead>

Kojiro ergo sum.

zeli
Én megcsinálnám, ha tudnám, de nem tudom :|

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Valaki szánja már meg Kojiro-t!!!Komolyan már sajnálom szegényt<#rolleyes><#help><#whatever>

Nagyon odafakingolós lett Fox logoja!!<#eljen><#eljen><#szeret><#taps><#papakacsint>

Kojiro
Nekem már a büdös életben nem lesz logóm <#wilting><#help>

Kojiro ergo sum.

Maximus4
Nagyon szívesen<#integet2>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Köszi! Végülis megoldottam úgy, hogy egy frame-et kivettem, kicsit lassítok rajta és pont olyan amlyennek akartam. Köszi szépen.

Maximus4
Próbáltam de nem tudtam úgy lekicsinyíteni a képet,hogy a szöveg olvasható legyen,azért írtam én eggyet.

Pontosan erre a koncepcióra gondoltam de a 74516-postban lévõ képbõl. Betudnád tenni azt a képet?

Maximus4
? Csak majd vissza kell lassítanod ezt is ha tetszik.

Kicsit lassítottam rajta, hogy ne zavarja a kommentelõket, ezt megbírom csinálni.

Na ez eléggé büntet, felveszem 😄 Figy, annyit megtennél nekem, hogy megpróbálod belepréseli a másik képet? Gondolom kevesebb effekt lenne bene de váltan. Amúgy ez hibátlan csak nagyon bejön a logo és jó lenne ha belekerülne. Nagyon köszönöm ezt is természetesen.

DöflingR
Hakan
Szép lett

Maximus4
?

baunty
nem nagyon tartozik ide de keptelen vok betartani az a 8kb-t. mindig nagyobbrasikerul a muvem. mi a titkotok?
enis enis enis😄 kerhetnek enis egy logot? ratok bizom milyen legyen. baunty legyen ra irva a tobbit rad bizom😊
egyebkent ha te csinalsz ilyen mozgo logokast akkor ha van kedved azt is megoldhatod, hogy egy feny csik fusson fegig rajta(eggyaltalan nem muszaj). ennyi elore is THX

Tökéletes ez is!