Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Nagyon szépen köszönöm.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Kérhetnék egy jokeres logot.....(csak vicceltem),szal egy logot szeretnék,az a lényeg,hogy a lakaton lévõ betûk helyett/mellet számok legyenek és úgy egy másodpercenként forduljanak a számok és azt írják ki,hogy "HACK!" nem muszáj hogy az egész lakat látszódjon,de ne is csak a számos része,ha marad még hely,akkor azt rátok bízom hogy hogy töltsétek ki(teljesen mindegy milyen számok vannak rajta,mondjuk legyen ez:"73025") elõre is köszönöm!
[/img]A lakatot meg lefelejtettem
itt van
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Én ezt szoktam hallgatni,fõleg a metalcre és extreme rock csatornát😊.Most már ugrálhatok<#rolleyes>#rolleyes>?
több mint 5 éve ezt a logót használom, legyetek szivesek és turbózzátok fel nekem egy kicsit!
legyen hasonló mint ez, csak a célkereszt zoomoljon ki vagy be, legyen valami über betütipus, meg effect, ilyenek.
de hát tudjátok ti mitõl döglik a légy...
u.i.: már 6 hete kérem
Kojiro ergo sum.
Bannerversenyt hírdetek a bannermûhelyben, mivel mostanában nics idõm és nem járok sokat az sg-re, ezért átadom a bannermûhely házigazda jogát valakinek egy verseny keretein belül, akit érdekel a dolog az olvashat róla bõvebben a bannermûhely topikban. A versenykiírás a banner alatt!
Üdv
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
#74463, #74464
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Megkaptad a Pm-em?
Nagyon köszönöm.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
És egy ilyen hogy bele nyal a nevedbe 😊 ja és sajna nekem nincs az Ulead Gifben vagány betû típusok