Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Esetleg ez?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
Az a gáz,hogy nagyon keskeny ez a betûtípus így ronda lett a szöveg.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Na ez sem rossz! Sõt állat! A betûtipus EZ legyen ha lehet. (lehet kifér a Foxhound is így hogy a lány feje teljesen oldalt van.) Ha nem haragszol megvárom még offkorz kollegát mit csinál ha már szólt meg kíváncsi is vagyok. Kicsi a 20kb arra mit gondoltam már látom...Pl ez a kép jó lenne az általam írt betûtípussal de úgy, hogy a villámnál átvált a HR logóra.

Maximus4
?

Okés ráér és köszönöm. Büntessen 😄

offkorz
van elképzelésem errõl,és jól hangzik,de most nincs idõm rá megcsináljam,majd esetleg holnapra

Erre váltson át plz!!!

Sziasztok mesterek. Kijött az új trailer életem egyik értelmébõl 😄 szóval új logó kellene. Az alapképet ami lentebb látható már méretre vágtam. Beteg betükkel bal oldalra Fox kerüljön és legyen benne villámlás nem túl gyors ismétlõdéssel ha lehet, szóval nyomasztó legyen a hatás. (esetleg olyat is eltudok képzelni, hogy egy másik Heavy Rain képre átvált a logó de a lenti képbe a Fox mképp kerüljön bele)

Nagyon szépen köszönöm.

vki ? plz

RS
Ezek lennének:
EZ és EZ
Köszönöm!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Grove4
valaki pls!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4

Kérhetnék egy jokeres logot.....(csak vicceltem),szal egy logot szeretnék,az a lényeg,hogy a lakaton lévõ betûk helyett/mellet számok legyenek és úgy egy másodpercenként forduljanak a számok és azt írják ki,hogy "HACK!" nem muszáj hogy az egész lakat látszódjon,de ne is csak a számos része,ha marad még hely,akkor azt rátok bízom hogy hogy töltsétek ki(teljesen mindegy milyen számok vannak rajta,mondjuk legyen ez:"73025") elõre is köszönöm!

A lakatot meg lefelejtettem
itt van

[/img]

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

szerintem inkább azt a 2 hozzászólásodat linkeld be😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

ronihun
"Nem sûrgõs"

...

Próbálkozik az ember😊

RS
Valaki? Kérem. <#szomoru2>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

neked amugy miért kell majdnem mindennap másik ???

Most akkó vagy msnen vagy nem?😊

Sada01
Figyelek én rád teso 😊

Dark05
Á ma ez már nem megy az írás magamnak válaszolok hol van egy op vagy mi az admin törölje már

Dark05
Ja jó a logód kokányoltad már látom <#vigyor3>

Dark05
Köszi hever😉

Jaaa és taníts meg Photoshoppolni vagy mivel csinálod ezeket<#puszi><#vigyor5>

http://music.aol.com/radioguide/bb
Én ezt szoktam hallgatni,fõleg a metalcre és extreme rock csatornát😊.Most már ugrálhatok<#rolleyes>?

Dark05
Valaki tud egy rendes nett rádiót ja és off miatt azt máshova nem ide thx

Dark05
Ne ugrálj mert seggbe rúglak 😄D

Dark05
Szia tudom már rég kéred ezt a dolgot bocsi de szerintem nem tudnám meg csinálni de havernak szóltam próbálja meg és nem haragudni rám van itt pát ember aki simán meg csinálná neki azokat meg kém próbálják már meg csinál thx

Köszi.Mikó jösztök má meg sörözésbõ?😊Überbrutál logom lesz,ha átalakítod<#hehe><#puszis><#worship>

Kojiro
Tisztelt logómesterek,

több mint 5 éve ezt a logót használom, legyetek szivesek és turbózzátok fel nekem egy kicsit!
legyen hasonló mint ez, csak a célkereszt zoomoljon ki vagy be, legyen valami über betütipus, meg effect, ilyenek.
de hát tudjátok ti mitõl döglik a légy...

u.i.: már 6 hete kérem

Kojiro ergo sum.

legyen oly kedves😊

Valaki legyen olyan szánjon meg egy kis alakítással!Mostani logomat szeretném egy kicsit átalakíttatni.A háttér legyen fekete a kék helyett,a Jim felirat meg legyen valami nagyon brutál zöld színnel,ami illik Jokerhez,de ugyanígy "villogjon".Az már csak extra lenne,ha esetleg valami durvább betûfajtával lenne elkészítve.Segítsetek,mert egy überbrutál logó lehet belõle<#worship><#worship>

RaZoK
Hi!

Bannerversenyt hírdetek a bannermûhelyben, mivel mostanában nics idõm és nem járok sokat az sg-re, ezért átadom a bannermûhely házigazda jogát valakinek egy verseny keretein belül, akit érdekel a dolog az olvashat róla bõvebben a bannermûhely topikban. A versenykiírás a banner alatt!

Üdv

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

RS
Nem sûrgõs de azért mutatom:
#74463, #74464

Dark05
Jimanszky nak írtam jaj 😊bocs

Dark05
Megsúgom mi, de pissz haverokkal lépünk sörözni 😊

Dark05
Meg meg csinálom nyugi 😊csak most elég sok más dolog is közbe jött

poppe
#74 458 senki???

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Szia!
Megkaptad a Pm-em?

Dark05
OFF <#vigyor3>

DöflingR
Nekem ez nem gond, csak mondtam.

Dark05
Aha már én is észre vettem de tudok mindenre figyelni de Te is meg csinálhattad volna akkor nem lenne ilyen gond

DöflingR
hamarabb eltûnik a gerry mint belenyal.

LeWyTy
Nembaly!SZUPERRRRRRRRR!!!
Nagyon köszönöm.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Dark05
És egy ilyen hogy bele nyal a nevedbe 😊 ja és sajna nekem nincs az Ulead Gifben vagány betû típusok

DöflingR
Jó logókat csak jó képekbõl lehet csinálni 😊

Dark05
Szia megnéztem a képed 120*20 sajna úgy nem sok látszik belõle, hogy mi is lenne az

nonicks
thanx

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Soultrain
Igen ,jó lesz, köszi 😊

Grove4
az enyémet is léci,lejebb leírtam,hogy milyet!

94mike
kösziiiiiiiiii mind2 nagyon jó😄😄
ezer köffyy

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]