Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://socialitelife.celebuzz.com/images/2008/06/angelina-jolie-tomb-raider-thumb.jpg
Azt szeretném kérni hogy az elsõ két kép az átusztatással jelenjenek meg egymás után és a 3dik kép pedig csukja be a második képet ugyhogy jobról és balról is bejön és egymással szemben...és akkor ha bejöttek akkor jöjjön be valahogy az a szöveg hogy: ~Muszty~
elõre is THX
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
majd asszony jön rinyálni ha mégse, de sztem tetszeni fog neki is
thx .)
kis halvány rózsaszín hátteret nem lehet adni neki?
mindenesetre kössz mindenkinek <#worship>#worship><#puszis>#puszis><#law>#law><#worship>#worship>
ezt már könnyebb színezni?
zsutyesz feliratot tudsz tenni bele?
....Merci!....
Megkérhetnék valakit hogy csináljon nekem egy jó kis logot, mert a régi törlõdött.
....Merci!....
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Majd elmondom mik legyenek a Logóban.
Engem ideküldtek azzal, hogy állítólag itt lehet avatart kérni.
Akkor kérek egy avatart!<#vigyor1>#vigyor1>
JPEG vagy GIF kép lehet" ..
a név Ryk@ ééés nem tudom..xD valami nem tul csicsásat..
Nekem a legjobban a Gerry-é tetszik,de hát ha azt nem tudjátok megcsinálni,akkor mind1 milyen lesz.Valami "nõies"-t. xD xD
Vki csinálna nekem egy ilyesmi logót
itt a dino hozzá 😄DDDDDD
vagy maci is jó 😄DDD
kössszi szeri : DD
Meg abban is ,hogy hogy kell betenni a nickem helyére a képet,szöveget.?!!
Szeretnék csinálni egy "képet,szöveget" a nickem"re".( Valami olyasmit mint a Gerry-é,de nem muszáj pont ilyet)De foggalmam sincs,hogy hogy kell,és milyen progival. Valaki segítene nekem megcsinálni? Elörre is köszi! 😊)
nekem egy egész egyszerû kérésem van csak 😄
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/vlcsnap_414190.jpg
ebbõl a képbõl szeretnék csináltatni magamnak egy logot, tulzottan sok cifráznivalo szerintem nincs rajta, a lényeg, hogy a böngészõ FF és kéne átmenet a fejlécemmel.
sajna élesebbet nem tudok, mert vagy egy elsuhanó oszlop szol bele a képbe, vagy még életlenebb 😞 (a kép egy trailerbõl származik)
A többit a kreátorra bízom, a mostanit is ugy csinálták és egész tûrhetõen mutat <#worship>#worship>
köszi elõre is.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
csak animált legyen és kafa meg ne legyen buzis😄 elõre is köszi.
a tökéletes gyilkossággal csak egy baj van,senkinek nem beszélhetsz róla.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
?
?