Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nagyon köszi 😊

Hakan

de amugy ugy is jo lenne mondjuk hogy jobbrol balra jön be a szöveg , meg egy valami vaskosabb betûtípus 😊 nem vagyok oda az ilyen flancos betûkért

csõsztök
tudnátok nekem csinálni ebbõl a képbõl logot csinálni?

a nevem legyen rajta úgy hogy balról bejön és elmegy jobbra
köszi

Misi az ezredes
ops nem oda hanem ide 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
Jaja fajgyûlöletet csak a saját forumon!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De nyugi, asszed én nem gondoltam anim horogkeresztre és hitler önarcképre ide a forumra? 😊 dehogynem. De tényleg ez a fórum nem a fajgyûlöletrõl szól saját fórumon persze ezt megtehetem 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Drephis
hitlert meg sieg heilt ne akarj logóba, mert kapod érte a bant. 😊

help

Valaki majd akkor magcsinálja az enyémetis amit lejjeb írtam nem sürgetek senkit félreértés ne essék csak olyan kiváncsi vagyok mer tudom hogy itt minden logókovács nagyszerû munkát végez és hogy a kreációmból milyen logót hoztok ki.
molnarpe80
wooowwwwwww

köszi tök állat lett 😊
semmi elképzelésem nem volt ezzel kapcsolatban
de nagyooooon kiráááály 😊

köszi szépen

Predtom0O
Logo mesterek pls jelzést adjatok hogy meglehete csinálni a logot amit kértem vagy találjak ki másikat (#74993)?
Elõre is köszönöm!!!

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

Ic3 m4n
<#confused>

Hakan
ahha

Ic3 m4n
udv
nekem egy logo kene ide sg-re Ic3 m4n felirat plus valami jeges atter vagy nemtudom valami ilyesmi😊 koszi elore is

Hakan
Hát a kék háttért írhattad volna akkor ezt se csináltam volna meg 😊

fu a kep az nagyon jó, esetleg ugy nem tudod megcsinalni, hogy a név ilyen más betûtípus, meg pl ha mozog akkor pl jöhetne jobbról balra vagy valami , meg hogy szerintem a név alatt nem feltétlen kell a képnek lenni, hanem lehetne valami kék háttér vagy valami

Maximus4
Köszi,de én nem magamra gondoltam egyáltalán és nem is akarok személyeskedni és azokat sem akarom leszólni akik most csinálnak logókat.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Icebarney
?

Hakan
Hát pl Te se vagy már itt sajna pedig az 1 közé lehet sorolni láttam pár mûvedet hát nem semmik voltak

Maximus4
Bocs az offért de egyes embereken beszarok.Leírják,hogy a "logókészítõre bízom mindegy,hogy milyen csak ne legyen például buzis".Megcsinálják és érdekes módon akkor jönnek az illetõknek az ötlet,hogy ez ugyan jó így de esetleg nem lehetne ezt meg ezt vagy ezt meg egy kis animot belecsempészni és aztán ki vannak akadva ha az ember nem ugrik rögtön és nem csinálja meg.A másik meg,hogy b@sznak képet linkelni és a szabályzat olvasásáról már ne is beszéljünk,nagy ívben szarnak rá.Szeretném kihangsúlyozni ez nem csak a mostani állapotra írtam még mielõtt valaki magára veszi de szerintem a logó kérõk 75%-a ilyen,tisztelet a kivételnek.Lehet,hogy azt is fel kellene tüntetni a szabályzatban,hogy ezért senki nem kap pénzt,vagy jutalmat mert a "nem kötelességük elkészíteni"nem biztos,hogy egyértelmûen értelmezhetõ.Senkit sem akartam megbántani ezzel csak kikivánkozott belõlem és az is lehet,hogy sok logókovács ezért ment el innen.Mégegyszer bocs az offért.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Hakan
Jaj a nevet nem fehére akartam

Hakan
?

sziasztok szeretnék egy 120*20as logot kérni, ha éppen ráér valamelyik logo kovács, nos a lgorol ugy nagyon elkepzeles : valami ilyesmi kép (http://vnmedia.ign.com/l2vault.ign.com/images/hero/Kadien.JPG) + a név: VLME , elõre is köszi ha valamelyik logokovács idõt szakít rám!

de akko megcsináljátok ugye?
Benny04
mekkora téket hagytál ki <#wow2>

Hakan
Szia hát az a baj hogy nem sok minden látszódik belõle

molnarpe80
halihó
szeretném megkérdezni, hogy valaki hajlandó e nekem ebbõl a képbõl
http://christian.pourre.free.fr/p640/ibex.jpg
150*25-ös logót készíteni
valahogy a kecskét kiemelni mint központi motívum

senki nem jelzett vissza, hogy hajlandó-e foglalkozni vele
így hát nem tudom, hogy valaki nekiállt-e csak még nincs kész vagy egyszerûen ne is várjam a logót

köszi

Én csináltam photoshoppal 😄
Máté94
Bátor a gyáva kutya😄
Hakan
Nagyon komoly ez kutya

ja és mégha megoldható lenne a háttér fekete legyen
oks megvan thx
Hakan
Innen próbáld felrakni

Hakan
Nem

Predtom0O
120*20 méretben
(ez lemaradt sry)

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

Predtom0O
csa'p mindenki!
Szeretnék egy logot kérni ennek a képnek a hátterével.
Predtom00 név ha lehetséges olyan betûtipussal legyen rajta mint az AVP felirat is van a képen.
Elõre is köszönöm!!!
Kép

caseih9400
😊

khm...khm...

Remélem jól töltöttem fel a képet :S
Sziasztok ezt a képet szeretném logónak csak annyit kérnék ha megoldható lenne hogy a kutya szájába a cigi parázsoljon és füstöljön ja és persze mellé a zachi-t rózsaszín vagy sárga betûkkel (rátok bízom 😄).Elõre is köszi.
Benny04
<#hehe>

Gordis2k
Mázli mert Hakant felhuzták😊 igy van esélyed egy klasz logora😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

caseih9400
elírtam-.-

khm...khm...

Hakan
e kérj

Hakan
Te meg létszi ne naponta kérjél lógót ne néz már minket hülyének talán majd ez után jövör

Hakan
Ja és aki nem rak be képet az ne várja hogy kap lógót itt az cél hogy ti beraktok mi meg csináljuk ne már lassan mi fogjuk képet is keresni nektek

Hakan
nm

Hakan
nm

Hakan
Na most komolyan mondom basszus ti minimum 3 fajta lógót kértek ha nem jó na így csináld már meg basszus én is csináltam már minimum 2 lógót hogy arra se méltattak hogy ez szar na akkor mindenki 1 kibaszot logot kérjen azt az ami van legyen jó nem még majd ugráltat

Hakan
😊)

Csibusz
Köszönöm😊 Nagyon szép lett😊