Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudnátok nekem csinálni ebbõl a képbõl logot csinálni?
a nevem legyen rajta úgy hogy balról bejön és elmegy jobbra
köszi
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
köszi tök állat lett 😊
semmi elképzelésem nem volt ezzel kapcsolatban
de nagyooooon kiráááály 😊
köszi szépen
Elõre is köszönöm!!!
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
nekem egy logo kene ide sg-re Ic3 m4n felirat plus valami jeges atter vagy nemtudom valami ilyesmi😊 koszi elore is
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
szeretném megkérdezni, hogy valaki hajlandó e nekem ebbõl a képbõl
http://christian.pourre.free.fr/p640/ibex.jpg
150*25-ös logót készíteni
valahogy a kecskét kiemelni mint központi motívum
senki nem jelzett vissza, hogy hajlandó-e foglalkozni vele
így hát nem tudom, hogy valaki nekiállt-e csak még nincs kész vagy egyszerûen ne is várjam a logót
köszi
(ez lemaradt sry)
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
Szeretnék egy logot kérni ennek a képnek a hátterével.
Predtom00 név ha lehetséges olyan betûtipussal legyen rajta mint az AVP felirat is van a képen.
Elõre is köszönöm!!!
Kép
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

?
Jaj a nevet nem fehére akartam
?