Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Fent találtam😛
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Ez a kép legyen bal oldalt ha ráfér akkor legyen rajta egy case felirat mindegy hogy milyen betûtípusban , csak szép legyen és legyen jobb oldalt egy kis kék átmenet 😊 A case feliratnak nem muszály villognia de ha meg tudjátok csinálni x kb-ra akkor elfogadom azt is 😊Firefoxot használok.
Elõre is köszönöm!
khm...khm...
gondolom azt nem lehet megoldani hogy valahogy az egyik szemével kacsintson egyet =) de ha mégis azt nagyon megköszönném =)
és akkor a nevemet, hogy csibusz, azt valahogy belevarázsolni, ahogy szeretnétek😊 Köszönöm😊
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
meglehetne kérni titeket egy banner készítésére?
vip logó kellene 150*25 méretben
firefox-ot használok
grafikai érzékem nulla
kellene egy jó kis kecskés logó 😊
sajna nincs hozzá megfelelõ képem
olyas valamire gondoltam, hogy egy hegyi kecske (lehetõleg bak) szép görbe szarvakkal 2 lábon ágaskodhatna a szokásos támadó pózban ahogy éppen lecsap (nekiront valaminek öklelésbõl)
egy nagyobb állatnak mondjuk 😊
természet fotót kellene találnom hozzá
meg lehetne ezt oldani?
elõre is kössz
egy l20x20as logó kéne, firefox böngészõm van. ez lenne a háttér, rajta jól látható betükkel (vörös, pl) degenerator

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
szeretém ha valaki tudna nekem egy 120*20as profi kis logót csináli a mellékelt képbõl. úgy kellene hogy két fajta név legyen rajta és valahoy váltakozzon vagy nemtom hogy miylen technikával lehetne😊...legyen rajtaa "Deadmau5" és "Beni". Próbálkoztam már é nis de nem jött össze nemtudtam ilyen jó aimációkat bele tenni😊..szal nagyon szépen megköszöném ha valaki megcsinálná nekem<#worship>#worship>

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!
Amibe az van írva hogy: ~Muszty~
A keret az fekete, a háttér fehér, és ha megoldható akkor a jobb oldalon ne legyen fekete keret hanem 1 átmenet...az lenne a jó mintha eltört volna a tábla érted? Ha nem megoldható akkor rád bízom milyen lesz, csak a rendszám lényeg meg a szöveg... elõre is THX!
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
(észrevettem benn egy APRÓ hibát<#idiota>#idiota>)
?

?
De ha nem tetszik nyugodtan, mond meg és csinál más is akkor én ennyire bírtam nyújtani még
Így jó vagy másképp gondoltad?

Vagy ez
Így meg felel ?

Hát nem tudom tetszeni fog-e