Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Icebarney
(észrevettem benn egy APRÓ hibát<#idiota>)

Icebarney
?

nearo
lehet, hogy csak elírta -.-

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Gordis2k
"Legyetek szívesek itt csak 120*20-as és 150*25-ös logót kérni! Más méretû logót itt kérjetek: Bannermûhely"

Fent találtam😛

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Benny04
minek neked akkora? :o

lippet
Büntibe vagy így nem biztos, hogy kapsz=)

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

caseih9400
Sziasztok ! Szeretnék kérni egy logót 120*210 felbontásban !
Ez a kép legyen bal oldalt ha ráfér akkor legyen rajta egy case felirat mindegy hogy milyen betûtípusban , csak szép legyen és legyen jobb oldalt egy kis kék átmenet 😊 A case feliratnak nem muszály villognia de ha meg tudjátok csinálni x kb-ra akkor elfogadom azt is 😊Firefoxot használok.

Elõre is köszönöm!

khm...khm...

Csibusz
sziasztok kérekszépen egy új logót=) Ezt a képet szeretném ha belevarázsolnátok:

gondolom azt nem lehet megoldani hogy valahogy az egyik szemével kacsintson egyet =) de ha mégis azt nagyon megköszönném =)

és akkor a nevemet, hogy csibusz, azt valahogy belevarázsolni, ahogy szeretnétek😊 Köszönöm😊
molnarpe80
ezt a képet fel lehet használni hozzá?
http://christian.pourre.free.fr/p640/ibex.jpg
köszönet

molnarpe80
persze ok mondtam keresek én
de kivitelezhetõ annak a lekicsinyítése logó méretre?

nonicks
kössz

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

degenerator
thx

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Hakan

degenerator
amelyik neked egyszerûbb.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

degenerator
jó hát a szín mindegy, csak ne üssön el tõle, és olvasható legyen.

Hakan
Az 1 vagy a 2 on ?😊

degenerator
a betûtípust lecseréled valami egyenesre, és máris tökéletes.

Hakan
Nekem amúgy ez a vöröses szín nem tetszik rajta

Hakan

Hakan
?

immovable
ha bannert akarsz akkor rossz helyen vagy
Hakan
Hát szerintem neked ilyen képet nem sok mindenki fog keresgélni mert itt csak készítenek logót

Hakan
De ha nem tetszik nyugodtan, mond meg és csinál más is akkor én ennyire bírtam nyújtani még

degenerator
akár mozoghat, de az is lehet, hogy a rejtõszínbõl alakul át vörössé.

molnarpe80
sziasztok srácok
meglehetne kérni titeket egy banner készítésére?
vip logó kellene 150*25 méretben
firefox-ot használok

grafikai érzékem nulla

kellene egy jó kis kecskés logó 😊
sajna nincs hozzá megfelelõ képem
olyas valamire gondoltam, hogy egy hegyi kecske (lehetõleg bak) szép görbe szarvakkal 2 lábon ágaskodhatna a szokásos támadó pózban ahogy éppen lecsap (nekiront valaminek öklelésbõl)
egy nagyobb állatnak mondjuk 😊

természet fotót kellene találnom hozzá
meg lehetne ezt oldani?
elõre is kössz

Dizson
Lehetne kicsit hosszabb a név. Mert a démon és a név között üres a hely.

Hakan
Így jó vagy másképp gondoltad?

Hakan
A név ne mozogjon, és csak vörös legyen ?

Dizson
Sziasztok! 120x20as kép kéne. Fekete háttérrel és jó látható betûkkel.
És ez legyen rajta:

degenerator
Üdv

egy l20x20as logó kéne, firefox böngészõm van. ez lenne a háttér, rajta jól látható betükkel (vörös, pl) degenerator

Hakan

Hakan
Jó ez kép

nonicks
kérnék egy logót amin szerepel a nevem és ez a háttér:

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Benny04

Hakan
Szívesen😊

óóó nagyon szépen köszönöm! a második tökéletesen megfelel<#taps>

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

Hakan
Vagy ez

Gomber
Köszi jó lett! De valaki tudna bele csinálni egy gyengéd átmenetet?😄 Köszii 😄 Ja és ha lehet akkor balról jöjjön be ezt a szöveg is: No Fear..utána visza megy és jön a Muszty! 😄 Pls valaki csinálja meg naon örülnék neki! elõre is thx

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

Gomber
Na nézzük 😊

Hakan
Így meg felel ?

Hello logokovácsok!
szeretém ha valaki tudna nekem egy 120*20as profi kis logót csináli a mellékelt képbõl. úgy kellene hogy két fajta név legyen rajta és valahoy váltakozzon vagy nemtom hogy miylen technikával lehetne😊...legyen rajtaa "Deadmau5" és "Beni". Próbálkoztam már é nis de nem jött össze nemtudtam ilyen jó aimációkat bele tenni😊..szal nagyon szépen megköszöném ha valaki megcsinálná nekem<#worship>

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

Hakan
Ja a szín átmenet nincs, mert azt utálom csinálni😊)

Hakan

Gomber
Egy 1szerû rendszámot szeretnék kérni...
Amibe az van írva hogy: ~Muszty~
A keret az fekete, a háttér fehér, és ha megoldható akkor a jobb oldalon ne legyen fekete keret hanem 1 átmenet...az lenne a jó mintha eltört volna a tábla érted? Ha nem megoldható akkor rád bízom milyen lesz, csak a rendszám lényeg meg a szöveg... elõre is THX!

Hakan
Szívesen😊 máskor is

Gordis2k
Wow nagyon szépen köszönöm 😊!!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Hakan

Hakan
Értem meg próbálom akkor úgy 😊

Gordis2k
nem rossz😊 de a logo inkabb legyen egésszen kicsi de látszania kell egyben😊 és mindig piros ez egy szimbulom egy klán jelzése.

Hakan
Hát nem tudom tetszeni fog-e