Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#75389: tegnap próbáltam vmit összehozni de nem nagyon sikerült. ha lesz idõm megpróbálok csinálni vmit neked is.addig adnál nekem 1-2 képet h milyen elképzelésed van?
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
És lécci ilyen betûvel..
Mi equipo favorito: Real Madrid
Lehet jobban járok ha nekiesek mert már 1 hónapja nem kapok logo-t..
★ 汤姆 李
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
★ 汤姆 李
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
egy logót szeretnék kérni tõletek:
animált lenne, méghozzá ebbõl:
A nagy fekete keretre nincs szükség, és inkább folyamatos legyen, tehát nem az egész "jelenet", csak azok a részek, ami nagyjából összeilleszthetõ, ugy hogy ne legyen nagy szakadás.
Akár a nevemet is rá lehet tenni valahova
elõre is köszi😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
http://media.nextautos.com/wp-content/uploads/2007/01/lamborghini_lp640_roadster_1_wallpaper.jpg
És ha kérhetem, animáljátok meg a nevet, vagy az átfolyást, vagy valamit. Thx, és sorry a kép miatt.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Szeretnék egy második logót kérni, a következõ dolgokkal:
-Lamborghini Murcielago LP640 legyen rajta
-Szürke alapszínnel
-Fehéren, fehéren világító Royal felirattal (Valami precíz vagy sznob betûvel)
-Valami szép átmenet szürke (VIP) Fejlécbe.
Thx😊
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
★ 汤姆 李
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖÜM AKI ÖSSZEDOBJA!
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
elõzõvel az volt a gond, hogy mire ellopta, addigra már kaptam másikat szintén itt ugyebár 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
adatok: a képecske bal sarkába ha megoldható akkor egy doctor house feje legyen benne: ezzel a fejjel! egy ilyen felhõs háttérbe:
!
és úgy mozoghatna benne a House logo() mint ezen a képen:
nem sürgetek senkit! remélem nem túl nagy kérés és elõre is köszönöm szépen 😊
akkor még annyit megtennél, hogy ebbõl egy álloképet csinálsz és a nevemet leveszed rola ? 😊
Szeretnék logo-t ezekbõl a képekbõl,kis efekt kellene bele bármi:
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/200810180831391171158818.png
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/sport001.jpg
Köszi szépen
A lángcsóvás nehezen megoldható, mivel felülrõl jön, így nem fér be a 25 pixelbe
nyilván elsõre nemsokmindenkit mozgat meg, de szeretnék kérni egy uj logot 😄
vagy ebbõl a képbõl.
vagy pedig ebbõl.
megmondom õszintén, én inkább a második képet preferálnám.
méghozzá azért, mert az elsõ kép szerintem akkor mutatna jol, ha látszódna a jobb oldali gépágyu is, de mivel az a fény miatt majdnem teljesen láthatatlan, szerintem mindenképp jobb választás a második.
igazábol semmi extra igényem nem lenne, 150x25, FF browser.
a szerkesztõre bízom mennyire vágja meg a képet (sajnos HDrip rls még nincs Death Race-bõl, jobb minõség miatt ugye), de mindenképp szeretném, hogy az auto a rázúduló lángcsóvával maradjon jol látható és, hogy a kép jobb oldala olvadjon egybe a fejlécemmel.
szal tényleg semmi bonyolult, a mostani is nagyon franko(sõt, egyik kedvenc), nem is arrol van szó, de szeretnék mellé kérni egy másikat fenti képek valamelyikébõl.
természetesen ha a szerkesztõ azt mondja inkább elsõ képbõl tudja megoldani, az se gond, csak jo legyen 😊)
akárki is vállalja majd el, elõre nagy köszönet érte.
Baromi jók!! Majd felváltva használom õket. Köszönöm
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/