Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Pedig több mint 1hete kértem már<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#help>#help>
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
na még egyszer: valaki csinálna nekem egy Norman-os nicket?? mindegy milyen csak legyen beleírva,hogy " Norman😊) "
<#worship>#worship>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Próbálkoztam a logókészítéssel, de nem nagyon tudtam olyat csinálni ami belefér 8kbájtba. Ezért szeretnék kérni egy 120*20as logót!!
Legyen rajta a Bulykin felirat, valamilyen japános betûstílussal ha kérhetem. a háttér színe mind1, a felirat mellet pedig ha lehet egy kis képecske, megrajzolt figura feje, esetleg vmilyen animébõl egy szereplõ feje, lehet vicces is, az se baj😊
Elõre is köszönöm, az elképzelésem valami ilyesmi:
Ezt sikerült nekem készíteni, de ezt meg tudjátok csinálni 8kb-ba akkor az tökéletes lenne^^
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...
http://fc14.deviantart.com/fs32/i/2008/197/6/3/Arthas_Menethil_by_rkgttr.jpg
elõre is köszi!
Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Hol lehet még logo-t kérni eme topic-on kívül?Privibe cím bármi,thy!!
★ 汤姆 李
Nagy logók, nagy játékhoz x)
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Szeretnék valakit megkérni, hogy ha van ideje, akkor segítsen nekem egy JK3-as Klánmaphoz képeket szerkeszteni (mivel PS-em halott, nemtudom megcsinálni magamnak).
Köszönöm, ha valaki segít. Priviben küldök MSN- címet.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Én animationshop és photoshop....
Amûgy gyerekek tényleg gáz h szinte hetente új logot kértek...
de ez szvsz...
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
Jamaica a Jamaicaiaké.
Driver: atyla
Ne kérj naponta új,vagy felesleges logót!
kérnék egy egyszerû logót, 120x20, sima kék fejléchez, képet nem linkelek, nem kell, csak egy egyszerû animáció a nevemhez, ha megoldható.
köszönöm
ki csinalna nekem is egy logot evel a kepel a nev legyen atyRo es mozogjon a nev 😄 Koszonom szepenDriver: atyla

?
?
?