Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benny04
jajó XD

Misi az ezredes
jah megcsinálod? mert akkor megcsinálom Márk-ét

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
Egy pillanat elõbb Tomy Lee logólyát kell elkészítenem

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Benny04
név kell rá?

Inter felirattal(azthiszem visitor az a betütipus amelyik kis szolidan mutat,na ezzel kéne😊

★ 汤姆 李

RNadal1203
misi csinálsz nekem egy logót????? CoD:WaW-osat mind1 milyen csak lehessen rajta látni a Call of Duty:World at War vagy CoD:WaW feliratot thx

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

RNadal1203
rád szavazok 😉

ja és contrecast csináltam magamnak jobbat painttal xDxDXdXd

Én arra szavazok aki csinálna nekem végre már valamilyen logo-t<#confused>
Ezekbõl szeretném:

link
link

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Misi az ezredes
amíg szavaztok én honlapom alakítgatom 😊

Misi az ezredes
igen igen 😊

kazai21
már két szavazat van rád...xD

Mi equipo favorito: Real Madrid

Misi az ezredes
Én a kalóz törvények nevében magamra szavazok <#vigyor2>

kazai21
Én a Misi az ezredesre szavaznák...

Aquir
nah figyelem!
szeretném ha megbeszélnétek magatok között a dolgot és valaki átvenné a topikot mivel én diplomamunkázok és az egyetem mellett nem lesz annyi idõm erre 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

LeWyTy
Gyorsan váltakozzon a 2.
Nagyongyorsan.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Esetleg ebbõl csinálnál egy gif-et?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Meg egy nagyonpici mozgást esetleg.Vibráljon a gerry vagy nemtom.Így vagy hasonlóan.
Úgy már igazán tökéletesen téleg tökéletes lenne.
Köszönöm szépen.

Misi az ezredes
sry de sajnos nem tudom megoldani ha nem jó úgy sry de nem éri el a türelmem az újra kreálást sry

LeWyTy
Cool lett!
3 változtatás kéne csak 😄
1.A C4 ien C legyen ha megoldható.
2.Minden betûnek a széle lehetne kicsit erõsebben kihúzva?
3.a Citroen embléma is.
Úgy téleg tökéletes lenne.
Köszönöm szépen.

Misi az ezredes
Örülök hogy a problémát sikerült megoldani...

Icebarney
Ja hogy az a tiéd volt<#idiota> má értem, bocs<#hehe>

Contrecast
használhatod! csak meglepõdtem hirtelen hogy az én régi house-os logom ficeg ott a neved helyén.. de maradhat! 😄😄<#vigyor>

Misi az ezredes
Hát ennek köze sincs a-hoz amit te képzeltél el 😄 én maradtam a rendes logo színnél nah nem csigázom az idegeket tessék itt van 😊

LeWyTy
Esetleg erre is jöhet valami animésõn.

LeWyTy
Az a szinátmenet meg a pixeles betûkmiatt nagyon enmtetszik 😄

Ezt én dobtam össze<#ravasz1>

kazai21
Nah ez az igazság...<#eljen><#eljen>Valahogy én is így akartam megfogalmazni csak nem sikerült..<#idiota><#idiota>

Misi az ezredes
pill csinálok 1-et ha nem gond nem lesz ilyen változós 😊

Misi az ezredes
Attól még hogy másnak is olyan a logolya mint a tied nem jelenti azt hogy lopja...

1.: A logód amid van nem képez magántulajdont csak egy esztétikai megnyilvánulás a részedrõl. Ha nincs rajta a neved csak egy ilyen szöveg h Dr. Hause akkor ne is emlegessük azt h lopott mert fölösleges ezzel áltatni magunk 😊 Engem nem zavar ha valaki ellopja a logom mivel én csináltam és ez azt jelenti h mûvész vagyok mert nem csak nekem tetszik 😊 és ha meglátom másnál a logom nem lehurrogom hanem csinálok magamnak egy jobbat szebbet amit szintén ellophatnak. Hisz azért van h használjuk...

Errõl ne arra asszociálj hogy én most elítélem a felháborodásod csak nem értek veled egyet... 😊

Icebarney
Lopjaaaaaa?????<#wilting>

RNadal1203
nemlopom bátyus neten keresem má bocs

LeWyTy
Jahh<#wilting><#wilting><#wilting><#zavart2><#zavart2>NEMSZÓTAM<#idiota><#idiota>leesett.

LeWyTy
õõõõõõ<#felkialtas><#felkialtas>
Az én megfigyeléseim szerint inkább te tõle...<#wilting><#taps><#lama>

Contrecast
Ehhh! lopod a nick logomat öcsi??

LeWyTy
Köszönöm szépen.
Nem akarlak megsérteni de ez nem igazán jön be<#szomoru1>

Kockazone
Ilyet tudtam ha nem tetszik majd csinál más...<#idiota>

IPhone 4.5G (64Gb),Psp 2 (120Gb),Xbox 480 (1Tb),Ps4 (1Tb),WII 3D Amd X16 52000+ , Ati HD9800 8Gb GDDR6 ,32Gb DDR6 3600Mhz ,30Tb HDD

Benny04
szívesen<#wink>

LeWyTy
Legyen szíves valaki...
Szabadna kapnom egy logót?
Az alábbi képbõl.vagy bármilyen másikból, mind1 csak Citroen c4 legyen.
legyen rajta valahogy a Gerry valami animációval ha lehet...köszönöm szépen.köszönöm szépen.köszönöm szépen.köszönöm szépen.köszönöm szépen.köszönöm szépen.

RNadal1203
ja sorry a chatért de olyan CoD:WaW.os betûtipussal THANKS aki megcsinálja nekem

RNadal1203
csinálna valaki egy avatart nekem CoD:WaW felirattal??????

nagyon megköszönném ide kéne az sg-re nagyon nagyon megköszönném elõre is thx

LeWyTy
??

szucsy89
köhi😊
Benny04

| #75405 pls

A kivétel erősíti a szabályt, kivéve ha nem

kakaoskalacs
thx 😊

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

AudiQuattro
Köcce,ez karaly lett. <#eljen><#papakacsint>

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Icebarney
?
animációra nem volt ötletem

szucsy89
sziasztok! ebbõl a képbõl szeretnék egy nem vip méretû logot, de nem az egész képet hanem csak a feliratot és a címert mellette...thx
LeWyTy
Mire gondolsz?

Icebarney
nm, köszi

@LeWyTy: más kép nincs?

Contrecast
Köszönöm a logót.. szép lett.. elismerésem 😄<#vigyor>