Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
és valahova rá lehet irni a nevemet Army betûtipussal, esetleg a nevet lehetne valahogy animálni is, valami helikopterhez illõ effektel, de ezt rátok biznám.
Elõre is köszi a segítséget😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
ebbõl a képbõl..melygarazs-street felirattal.( akár animált is lehet)a többit a logó-kovács mesterre bízom.
elõre is köszönöm annak aki elkészíti..
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
Úgyis csak fel**szom magam. Vagy hülyét csinálok magamból
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ezzel a képpel legyen szín át menetes,és semmi felirat meg Nike jel ne legyen rajta csak a két szín ha lehet 120x20-as mértben ha nem sikerülne akkor csak a szürke szín legyen rajta,és ha lehet ilyen tüzes legyen a betû és pörögjön oda hogy, Rences
Mi equipo favorito: Real Madrid
Szeretnék kérni egy logót. Mozillát használok.
Itt egy kép hozzá. Bõven elég, ha egy vonat is szerepel rajta. 😊
És körübelül, olyan típusú feliratot szeretnék, mint amilyen papamacinak van. Természetesen a szöveg Milován legyen! 😊
Szeretném, ha a felirat baloldalt szerepelne!
Elõre is köszönöm!
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

TDUnick: Patrucz
TDUnick: Patrucz

Régen én is csak beléptem a forumba és lusta voltam, elsõ 3-4 HSZ-t elolvastam és utána kommenteltem. Ez tiszta lustaság, figyelmetlenség vagy idõhiány jele.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Mi equipo favorito: Real Madrid
Remélemk jó lesz 😊
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Nagy köszönet nektek!!
Benny,talán még annyit,hogy az Inter feliratban nálad javítsd nagy I-re az elején,ez fontos lenne,légyszi,köszi..
★ 汤姆 李

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
Kössz skacok!!<#eljen>#eljen>
★ 汤姆 李