Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind1 frissíteni nem ártott volna a topikot^^ (Amúgy jóak)
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
ezmeg olyan lány sztájlos, ez a font. kontrasztos fekete kell ide, vmi trash fonttal.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
akartam rátenni hóesést, de letöröltem azt ami volt, és nem találom -.-
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
szeretnék egy logot kérni ebbõl a képbõl
most is ez van bent tudom, de hiába próbáltam szép transparent átmenetet csinálni, hogy jól nézzen ki az átlátszóság... nem ment, a photoshop túlságosan elrondította a gif -et... igaz, nem is értek hozzá
ezért szeretnék megkérni valakit hogy csinálja meg hogy szépen belesimuljon az alap kék fejlécbe, ne legyen meg ilyen csúnyán a széle mint most
köszönöm
Bazinga!
kérnék egy logót...
nem kell rá semmi extra, minimal cucc legyen,
csak legyen rajta a nevem .
elõre is köszi.
Köszönöm 😊
http://img515.imageshack.us/img515/6497/8145nd5.gif
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
ez g*ci jó lett, grat, mester<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Pain is inevitable. Suffering is optional.
vagy esetleg egy linket ahol le van írva h hogyan kell hóesést csinálni😊
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
http://www.vezess.hu/zsebgarazs/
***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21

***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Szeretnék egy logót,amire jana4 van ráirva.
A kép amelyre legyen ráirva:
GTA 4 KÉP
Üdv! <#email>#email><#integet2>#integet2><#vigyor2>#vigyor2>
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Készítettem egy logót magamnak csak egy kis kiegészítésre szorul, amit én nem tudok megcsinálni😊
Ezt a logót kéne hóeséssel kiegészíteni vagy pedig elég ha csak a Bulykin felirat havas...
Elõre is köszönöm!!!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
ebbõl a képbõl szeretnék csináltatni egy logót.
GAbo legyen rajta.
(ha nem lenne jó a kép linkje itt egy másik)
120*20
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ha logó már legyen eredeti 😉
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Egy nem VIP logót kérnék Daniel BMW felirattal valami animációval ebbõl a képbõl:

http://www.vezess.hu/zsebgarazs/