Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretnék kérni egy logót... a mostanihoz hasonlót: színben, elrendezésben, betûstílusban...
Csak ez a változás kéne bele
Lehetõleg jól látszódjon mi van a logón...
Ha nem sértek meg senkit akkor "minõséget!!4" csak igényes munkát fogok kitenni.
Ha valaki elvállalja akkor köszönöm szépen...<#eljen>#eljen><#taps>#taps><#worship>#worship>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
Én olyan VIP logót szeretnék, hogy a három szörny közül az alsó legyen csak a képen, de a brewfest díszek helyett magyaros motívumok legyenek rajta. Majd szép lassan potyogjanak be a betûk a képbe: "Magyarkodó".
Köszi szépen elõre is!
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Akkor itt egy új ötlet:
Ezt a szöveget szeretném, ha így kiírná mintha gépelnénk, elõször h F*** me, majd ez eltûnik aztán I'M, majd ez is eltûnik és FAMOUS. Majd a FAMOUS betûi elkezdnek cserélõdni mintha félkarú rablón cserélõlédnek a képek és a FAMOUSból SZABEE lesz :) Köszi ha megoldható.
I met God. She's black
Origin: Brandter55
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
vagmafia.com
sziasztok ebbõl kéne egy új logó de úgy,hogy a limp bizkit felirat helyett a 7131 legyen ha megoldható hasonló stílusban.
és ha megoldható ezzel a képpel váltakozzon valahogyan.
elõre is köszönöm.vagmafia.com
Szívesen!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Nagyon jó lett köszönöm!!!!<#worship>#worship>
King Of The Road SCANIA 124L420
http://kisgyerek.picturepush.com/ ♥Daf XF95,SCANIA,MB-Axor.VOLVO♥
Lett egy új ötletem!
VIP logó kellene, sárga alappal: Forog a radioktív jel bal oldalon( ez:☢ :D), 1x körbeforog majd úgy mint ezen a logón, felcserélõdik a fekete és a sárga szín és fekete lesz az alap és valami jó betûtípussal feltûnik hogy SZABI. Elõre is köszi :)
I met God. She's black
Szeretnék egy VIP logót kérni ebbõl a képbõl. A betûstílus legyen mondjuk ez. A fej legyen fõleg a logóban, mondjuk a bal oldalon, jobban pedig a nevem(zzeN). Lehet olyan effekt rajta, mint a mostanin. Esetleg meglehetne azt oldani, h a szeme villogjon? Persze nem muszáj. Elõre is köszönöm!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

I met God. She's black
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
én ezzel szeretnék 1 logót ha lhet a lámpa villogjon meg az legyen kiirva hogy : GERY köszönöm elõre
kérnék egy logót rátok bízom milyen lesz aza lényeg hogy egy verda legyen rajta és mintha lámpázna úgy legyen
Trollface képet kérnék ha lehet.köszi :)
?? LS 2011
.. 5 - ös pont itt feljebb egy kicsit elolvasandó
De erre a fórumra nem is tudom be tenni a logót, hogy kell??
| Email: [email protected] |
Ne haragudj, de nem is olyan régen kértél logót. Amit azután el is fogadtál és meg is köszöntél. Rendszeresen szoktál logót kérni, de én még egyiket sem láttam, hogy használtad volna.
?? ..
Egy normál méretû logót szeretnék, "Fyndath"-al rajta. A név típusát, kinézetét, színét rátok bízom, ti értetek hozzá.<#vigyor>#vigyor>
Képnek ezt találtam, tudom, kissé nagy, de remélem megoldható, hogy nagyjából benne legyen.
Köszönöm<#worship>#worship>
Egy 120x20 as normáls méretû logót szeretnék...
Kép1: http://3.bp.blogspot.com/-gYjeVOXaG7g/TVTCP26P6TI/AAAAAAAAAqc/JoUIMoaIq7k/s1600/heybaby-pitbull.jpg
Kép2: http://fc04.deviantart.net/fs25/f/2008/034/e/8/Bret_Hitman_Hart_Logo_by_dwgrafix.jpg
A gondolat: Pitbull képét tükrözni, és berakni bal oldalra, a koponyás képbõl pedig levágni a koponyát szárnyakkal(felirat NEM kell) azt pedig betenni jobb oldalra, a háttér fekete pink 50% opaciti-s stroke-al, egy enyhe hajszálcsíkozás ha belefér lehet(PINK) Névnek: Kevin
Animációt nem kell...
Elõre is köszönöm.<#circling>#circling><#wave>#wave>
| Email: [email protected] |
http://kisgyerek.picturepush.com/ ♥Daf XF95,SCANIA,MB-Axor.VOLVO♥