Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
Én is kértem...
Azóta is elkészült pár, de olvastam Bannert...
Majd meglesz. Nem mára kell, ráér én még egy pár évig tuti fórumozok.
Max ha nem készül el, akkor csinálok magamnak, de se idõm se kedvem.
---Ger----
#76583 nincs mit <#wink>#wink>
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
Jamaica a Jamaicaiaké.
Ebbõl a képbõl valaki tudna nekem nem VIP (120*120-as) logót készíteni? Valahogy ugráljon benne az FZolee felirat, mint Conti logójában <#smile>#smile>
Köszi annak aki megcsinálja 😊
ezt nehéz megoldani?
(http://www.ssip.net/upload/tvr-sagaris-side-1_87.jpg)
ebböl a képböl szeretném ha megoldható lenne
Elõre is Köszönöm!
ui: a füstben is benne lehet a nevem amit húz!
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
azé köszi
direkt nem írtam ezzel, mert nem illik rá sztem 😄 meg nem is nagyon látszik
nm amúgy
nagyon nagyon nagyon köcce😄
betûtípus nem u.a., de ha kell, akkor átírom
frissítve
valaki nem csinálna nekem egy logót? mert mostani az nagyon gagyi😄
na hát a lényeg hogy valamilyen terepszínû legyen a háttér a betûtípus az olyan legyen mint somdavnak, és az legyen beleirva hogy: kishoffi ja és a betûszín fehér legyen!
Elõre is nagyon köszi!
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

@ #76556

😄
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Nekem egyszerû kérésem volna!
A jelenlegi képem megfelel, csak némi mozgást ha tudtok adni neki...
A háttér is jó ahogy van.
PL: Ger és ugrál 😊
Ennyi!
És köszi!
Üdv.
---Ger----
Valaki csinálna nekem egy logot?
Egy nagyon egyszerû is megteszi.
Csak annyit szeretnék,hogy az legyen beleírva,hogy : Ryk@ (és ez fekete legyen)
És a háttér szinem #CC0000-ból induljon,és #FFCC99 színû legyen a végén.
PLs csinálja meg vki.😊
elõre is thx!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ok felveszlek, de remélem nem gond ha ma nem lesz meg a logó mert jönnek haverok este (vagyis mindjárt) és készülõdök
egy ilyen logót tudnál nekemis csinálni ?
csak 150 x 25 és roland10 helyett legyen benn az hogy Conti..
köszi
ha lehetne ugyanez a dizájn legyen köszi!! és ugráljon benn egy picit a Conti felirat!
jah ímit régen kérdeztem priviben...akkor msn-re felveszel?
és köszi! 😄
AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |
Tess. 😄
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21