Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elsõ egyszerûbb, egy árpád sávos háttére az oroszlán kicsinyített mása és mellé hogy LT.ZOLE,és ha lehet a nevem változzon át arra hogy, Kárpátia,és ha lehetne a nevek Nemzeti színekben jelen meg.(Piros,fehér,zöld.) Elõre is köszönöm szépen.
Alapanyag:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A másik egy kicsit kreatívabb.
Az alábbi képekbõl kéne vmi nagyot alkotni.
Olyan kénne ,hogy az emberkébõl mennének ilyen félvezetõ huzalok és mintha adat menne az ATI logóba és az villogna.
Erre is szeretném valahova a nick-em.(LT.ZOLE)
Ha valaki meg tudná oldani,nagyon hálás lennék neki...
Term. másfajta,kreatív megvalósítást is szívesen várok.
Mindezek VIP méretben kellenének(150*25) és FF böngészõhöz...
Köszönettel,
LT.ZOLE

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
ha nem haragszol, a neved ráírtam.
Ezt a képet szeretném logónak,Firefox,sima,nem kell se név se semmi csak ez a kép.
Köszi😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Úgy meglehet csinálni a betûket, hogy a közepe átlátszó legyen és csak a körvonala legyen meg? Bocs, ha túl sok a kérés! De, ha így nem mutat jól, akkor maradhat az eredeti felállás! :-)
Ja, és ami az elõbb lemaradt. Firefox-ot használok!
Köszi
PS3 ID: Csabesz82
ami csinálta a logom lécci annyi modositást csináljon h a zöld háttér helyett fekete leygen😄 köszönöm.hy
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
az animációt direkt "eldugtam" 😄

A Foxhound ezzel a betûtipussal legyen ha lehet. A további kérésem az lenne, hogy a betük színesek legyenek, Elõre is köszi.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Elõre Is Köszi!
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
sry még1szer nem néztem h nagyobb :|
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Elõször is boldog új évet mindenkinek.
Kérnénk szépen egy 120*20-as logót.Lehetõleg a képrõl a két pasi feje legyen (esetleg mozoghat ha nem gond... úgy értem elõször pl. a dzsordzs aztán meg a kventin feje látszódna de nekem mindegy)
A lényeg h valamikor ez jó lenne ha feltünne: From Dusk Till Dawn
Elõre is köszönöm... 😄
nagyon szívesen<#wink>#wink>
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."