Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
Olyan style mint a logo.. Nagyon megköszönném!
És BUÉK az összes logósnak, !

Nekem is kéne egy logó.
Ilyen stílusban, csak lehetne még vagányabban😛.
Streky legyen ráírva légyzsives. 120x120-as méretben.
Nagyon szépen köszönöm elõre is.

buék😄

Köszi!
BUÉK!
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Egy olyan logót szeretnék kérni amire rávan írva hogy Hello Vader(a hello rózsaszín hello kitty style) és mellete legyen hello kitty macska fej félarca és az arc másik fele Darth Vader maszkja legyen.Háttér olyan legyen hogy valahogy rózsaszín aztán sötét fekete de igazából rátok bízom.Elõre is köszönöm.
Boldog Új Évet Kivánok!😊
[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-

[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-
Ebbõl a képbõl szeretnék egy logot.Nem kell animáció.Legyen rajta keret és a mostani logóm betûtipusa.Jobb oldalon legyen a nevem de az autó egész látszódjon a logón.Ha a képre is rámegy a nevem az se baj.Elõre ios nagyon köszönöm!BUÉK!

Az alsó tetszik.
A Wanted feliratot középre tudnád tenni?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
Elõre is kösz.
Esetleg az megoldható, hogy a kék/piros villogás folyamatosan animáljon?
Bíztam benned!
Thx!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Aztán nem zaklatlak. 😊
Meg tudod nekem csinálni ugyan ezt, csak a betûstíluson változtatva és nem kellene ekkora csík a betûk után.
Pl.: x betûstílus (ami kicsit jobban olvasható) és mintha el lenne tépve a vége-a fejléc színére.
Köszönöm szépen!
---Ger----
Mi equipo favorito: Real Madrid

Én is szeretnék 1 lógót
Ebbõl a képbõl csak a Sean helyett legyen keresztbe,hogy Papamaci és valahogy kicsit rezegjen elõre is köszönöm .(Beszéltem aki a képet választotta megengedte,hogy a Sean helyet tott legyen.hogy Papamaci)
Mi equipo favorito: Real Madrid
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Kitaláltam egy új kompozíciót.
Legyen ez a kis logó és utána
Ez a moci.
Meg ha sikerül beleírni a niknevem valahogy az jó lenne de ha nem az sem baj.
Remélem ez már megoldható!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
esetleg változtathatok rajta ha gondolod de max holnap vagy utána.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"