Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bodesz
ZSÍR ZSÍR
TY TY
nagyon fasza lett már rakom is be 😊

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

DJKonya

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

Falkon
Sziasztok!
Nekem valami olyan logó kéne amin egy 1985-ös W124-es merci van!
Ha tudtok csinálni nekem egy ilyet azt megköszönném

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

v43 001
helló! egy olyan logót szeretnék amibe a nevem helyett ez lenne: v43 1074 és az lenne jó ha villogna és valami szép mintás hátere lenne de azt rátok bízom!!! 😄 sok sikert a készitéshez éls elörre is köszönöm

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

klart
gta iv logóat kérek😊

thx😊
PJack
ezjó!
szeressük a Dextert, nagyon jó sorozat(Y)

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Matt07
nm 😄

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Firerock
tökjó
kössz
be van állítva😄 csak nem látjátok😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Matt07

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Firerock
nemrossz
egy picit nem lehetne világosabb?
de ezt elmentem😄köszi

Matt07

?:ss

Firerock
amelyikbõl jobbat tudsz kihozni😄

Matt07
mind1 melyik képbõl?

szivi<#law>
Firerock
megcsinálnád az enyémet is?

Matt07
köszi <#puszi>

Firerock
nekem megcsinálná valaki?

faja<#eljen>
DJKonya
sziasztok! lenne egy új kívánságom. Olyan elképzelésem van hogy legyen egy Scania felirat ami "bejön" a logó bal oldalán és kilöki a logórol a kis logót. a Scania feliratot ami bejön azt úgy szeretném hogy fehér legyen a felirat és a betüket a pirosas sárga szín vegye körül(ne túl vastagon) ez a logó legyen a kép jobb oldalán és a scania felirat ezt lökje ki a képbõl és utána a Scania felirat álljon meg pár másodpercig a kép közepén.
a Logóból két méretet kérnék. 120*20-as és 150*25-ös-t . Köszönöm szépen elõre is.
Jó munkát elõre is a készítõnek.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Matt07

?:s

Firerock
#77154???

szívesen 😊
Lord Nomak
Atom zsír, köszöntem szépen 😊 Csak ahogy elnézem nem igazán akarja engedni a feltöltést, 20k a max, ez 19.54 és nem engedi, széép. ^^

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

rendben
Magic Boy
keresek, de majd csak hétfõn, mert most mennem kell.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

ha adnál hozzá alapanyagot, az jó lenne
Magic Boy
Ja elég bele bõven 1 gepárd.

Magic Boy
Ötletnek.

Nagyon jó csak 3 baj van vele:
1. Nincs benne mozgás.
2. A háttere nem illeszkedik a fejléchez.
3. Még nem vagyok VIP. <#vigyor0>

Valami megfog a logóidban és ezért örülnék, ha megpróbálnád mégis.
Nem hajt a tatár idõ van bõven, mert a mostanival (amit szintén itt csináltak) sincs bajom.

Ha esetleg bárki más ötlet kap az se türtõztesse magát.<#ravasz1>

köszi.
a múltkor ezt csináltam neked, azt írtad, hogy vhogy nem fogott meg. most sajnos más öltelem erre a gepárdosra nincs. 😞
Magic Boy
Nem kel, hogy a gepárd mozogjon.
Én csak azt kértem, hogy legyen benne valamilyen mozgás. <#vigyor0>
Jók a logóid és kíváncsi vagyok, hogy te mit raknál össze így a témában.

próbálkoztam múltkor egyébként olyannal, hogy egy gepárdos reklámból kivágtam az állatot, mikor futott, azt akartam a logodra tenni, csak elég kaki minõségû lett x]
ezt a logodat én nem szerkeszteném, nincs rajta mit. valami természet filmet, ha tudsz keresni, amiben fut a gepád, akkor azt beletehetem logoba, ilyen mozgó gif nem tetszik nekem, de ha neked igen, akkor felõlem végülis oké...
Magic Boy
Megfog valami a munkádban az enyémet át tudnád variálni (VIP esre és VIP nélkülire)?
Legyen benne gepárd, valamilyen mozgás, a nevem és a vége illeszkedjen a fejléchez a többit rád bízom.

<#worship>
most az egyszerûségre törekedtem<#idiota>
Magic Boy
Szerintem nagyon jó lett. <#taps><#eljen>
Bár nem nekem kell tetsszen. <#vigyor0>

Ja amúgy szép napot és kellemes hétvégét (a hétvégén nem leszek gépközelben) mindenkinek.<#integet2>

Firerock
szevasztok
felöltötem egy pár képet ide
ezekbõl valmelyikbõl kéne nekem egy ütõs logóa nevemmel

viszont<#wave>
AndeeWolfy
Szép napot mindenkinek 😊

bodesz
elöbb még jóvolt :S
újra

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Lord Nomak
A mostani logómat amit csináltam valaki meg tudná nekem úgy oldani, hogy a Nomak név néha eltûnjön aztán megjelenjen, de ne villogós rendszerrel hanem "lágyan". Köszöntem. Vagy olyan megoldás is jó mint ami kazai21nek van csinálva a PapaMacis.

Itt az alap kép amire ráraktam a nevemet.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

404<#zavart1>
bodesz
helló.
ebbõl szeretnék 1 logót úgy hogy dexter arca van rajta de szeretnék mellé vmi vérfröccsenést is ami aztán lassan eltûnik.
2vércsík fröccsenést szeretnék egyik így \ a másik / így 😄 mintha vmi vágásból lenne.és a nevem is kéne rá:bodesz.
elõre is ty.a nevem úgylenne jó ha úgylenne rajta mint a képen a dexter.

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

<#integet2>
Matt07
<#wave>

XD
hát most még pont itt voltam, de már megyek😊
kifli
azt ki is lehetne venni a bannerbõl hogy ne sürgesd a logókovácsokta 😊 én arra számítottam hogy majd valamikor holnap esetleg...
nm😊