Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TY TY
nagyon fasza lett már rakom is be 😊
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Nekem valami olyan logó kéne amin egy 1985-ös W124-es merci van!
Ha tudtok csinálni nekem egy ilyet azt megköszönném
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
kössz
be van állítva😄 csak nem látjátok😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
egy picit nem lehetne világosabb?
de ezt elmentem😄köszi
?:ss
a Logóból két méretet kérnék. 120*20-as és 150*25-ös-t . Köszönöm szépen elõre is.
Jó munkát elõre is a készítõnek.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
?:s
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Nagyon jó csak 3 baj van vele:
1. Nincs benne mozgás.
2. A háttere nem illeszkedik a fejléchez.
3. Még nem vagyok VIP. <#vigyor0>#vigyor0>
Valami megfog a logóidban és ezért örülnék, ha megpróbálnád mégis.
Nem hajt a tatár idõ van bõven, mert a mostanival (amit szintén itt csináltak) sincs bajom.
Ha esetleg bárki más ötlet kap az se türtõztesse magát.<#ravasz1>#ravasz1>
a múltkor ezt csináltam neked, azt írtad, hogy vhogy nem fogott meg. most sajnos más öltelem erre a gepárdosra nincs. 😞
Én csak azt kértem, hogy legyen benne valamilyen mozgás. <#vigyor0>#vigyor0>
Jók a logóid és kíváncsi vagyok, hogy te mit raknál össze így a témában.
ezt a logodat én nem szerkeszteném, nincs rajta mit. valami természet filmet, ha tudsz keresni, amiben fut a gepád, akkor azt beletehetem logoba, ilyen mozgó gif nem tetszik nekem, de ha neked igen, akkor felõlem végülis oké...
Legyen benne gepárd, valamilyen mozgás, a nevem és a vége illeszkedjen a fejléchez a többit rád bízom.
most az egyszerûségre törekedtem<#idiota>#idiota>
Bár nem nekem kell tetsszen. <#vigyor0>#vigyor0>
Ja amúgy szép napot és kellemes hétvégét (a hétvégén nem leszek gépközelben) mindenkinek.<#integet2>#integet2>

újra
Itt az alap kép amire ráraktam a nevemet.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
ebbõl szeretnék 1 logót úgy hogy dexter arca van rajta de szeretnék mellé vmi vérfröccsenést is ami aztán lassan eltûnik.
2vércsík fröccsenést szeretnék egyik így \ a másik / így 😄 mintha vmi vágásból lenne.és a nevem is kéne rá:bodesz.
elõre is ty.a nevem úgylenne jó ha úgylenne rajta mint a képen a dexter.
hát most még pont itt voltam, de már megyek😊